Newsroom

Newsroom

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα από την Πτολεμαΐδα έχασε μέσα σε μια μέρα τον σύζυγό της και το βρέφος τους

Τραγικές στιγμές ζει μια γυναίκα από την Πτολεμαΐδα, μετά από τον χαμό του συζύγου της και του παιδιού τους την ίδια ημέρα, ενώ βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη.

Εκαβ

Θλίψη έχει σκορπίσει στην περιοχή της Πτολεμαΐδας η είδηση ότι μια 42χρονη έχασε τον 50χρονο σύζυγό της, και σε μία μέρα -και σχεδόν την ίδια ώρα-και το 7,5 μηνών μωρό τους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα kozan.gr, o 50χρονος, που έφυγε από την ζωή, αντιμετώπιζε, τον τελευταίο μήνα, σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλευόταν στο «Θεαγένειο», ενώ το 7,5 μηνών βρέφος μεταφέρθηκε από τη μητέρα του, που βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη, σε νοσοκομείο της συμπρωτεύουσας, με συμπτώματα αναπνευστικής λοίμωξης, το οποίο, δυστυχώς, λίγες ώρες μετά κατέληξε.

Να σημειωθεί ότι το βρέφος είχε υποκείμενα νοσήματα, καθώς, όταν γεννήθηκε, τον Ιούλιο του 2023, λόγω αποκόλλησης πλακούντα, είχε διακομισθεί σε κρίσιμη κατάσταση, από την Πτολεμαΐδα στη μονάδα νεογνών του Ιπποκρατείου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και μάλιστα για τη διακομιδή του είχε στηθεί γέφυρα ζωής από δικυκλιστές και περιπολικά της αστυνομίας που συνόδευσαν, τότε, το ασθενοφόρο.

 

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Σήμερα αποφασίζεται αν θα γίνουν εκλογές – Το παρασκήνιο της χθεσινής ημέρας

Νεκρός ο πρώην δημοσιογράφος Απόστολος Φουρνατζόπουλος – Χτυπήθηκε από ρεύμα πάνω σε στύλο της ΔΕΗ

Τα «Παραπολιτικά» τώρα ζητούν συγγνώμη από τον δικηγόρο Γιάννη Απατσίδη

ΣΥΡΙΖΑ: Σήμερα αποφασίζεται αν θα γίνουν εκλογές – Το παρασκήνιο της χθεσινής ημέρας

Σοκ σε ποδοσφαιρικό αγώνα στη Γαλλία: Σε τεχνητό κώμα παίκτης της Μπορντό μετά από χτύπημα στο κεφάλι