Newsroom

Newsroom

Θεσσαλονίκη: «Γυαλιά – καρφιά» κάνανε το διαμέρισμα οικογένειας…λόγω διαφωνίας με τον γάμο των παιδιών τους

Μεγάλες υλικές ζημιές στο διαμέρισμα της οικογένειας της κοπέλας που επιθυμεί να παντρευτεί ο γιος τους προκάλεσε μια άλλη οικογένεια στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

5595953

Σε προσωπικές διαφορές μεταξύ δύο οικογενειών αποδίδεται, σύμφωνα με την αστυνομία, επεισόδιο με υλικές ζημιές, που σημειώθηκε χθες το βράδυ στην περιοχή Φάληρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ πρόκειται για οικογένειες Ρομά, ανάμεσα στις οποίες υπήρχε διένεξη τον τελευταίο καιρό, με αφορμή την επιθυμία των παιδιών τους να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Η πλευρά του αγοριού φαίνεται πως δεν έδωσε την ευχή της, διαφωνώντας με αυτόν τον γάμο και αποφάσισε να εκφράσει εμπράκτως την αντίθεσή της. Στις 10 το βράδυ, τουλάχιστον δέκα άτομα «επισκέφθηκαν» το διαμέρισμα της οικογένειας του κοριτσιού, επί της οδού Ξενοφώντος, κάνοντάς το «γυαλιά – καρφιά».

Για αρκετή ώρα επικράτησε ένταση, ενώ κλήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, αλλά όταν έφτασαν στο σημείο οι δράστες είχαν ήδη αποχωρήσει. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ούτε έγιναν προσαγωγές. Μέλη της οικογένειας που δέχθηκαν την επίθεση μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για την υποβολή έγκλησης.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…