Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο με πολλαπλούς πυροβολισμούς – Συνελήφθη ο δράστης

Πρόκειται για άνδρα που πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φορές στον αέρα αλλά και μέσα σε πολυκατοικία της περιοχής, ενώ έσπασε τον υαλοπίνακα της εισόδου για να εισβάλει στο εσωτερικό της.

ek perpam

Επεισόδιο με πολλαπλούς πυροβολισμούς, ακόμα και μέσα σε πολυκατοικία σημειώθηκε στην περιοχή του Φοίνικα στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, πρόκειται για άνδρα που πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φορές στον αέρα αλλά και μέσα σε πολυκατοικία της περιοχής, ενώ έσπασε τον υαλοπίνακα της εισόδου για να εισβάλει στο εσωτερικό της.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν, ότι ο φερόμενος ως δράστης είναι και ο ίδιος ένοικος διαμερίσματος στον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας έξω από την οποία άνοιξε πυρ, κάτι που φέρεται να επανέλαβε και όταν εισέβαλε σε αυτή καθώς βρέθηκαν ίχνη από πυροβολισμούς σε πόρτα εισόδου.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ακούστηκαν φωνές, ενώ δεν αναφέρθηκε τραυματισμός.

Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο με πυροβολισμούς στον Φοίνικα - Συνελήφθη ο δράστης
Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο με πυροβολισμούς στον Φοίνικα - Συνελήφθη ο δράστης

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας που βρέθηκαν άμεσα στο σημείο, μετέφεραν τρία παιδιά και ένα ακόμη άτομο νεαρής ηλικίας στο Αστυνομικό Τμήμα, προφανώς για να δώσουν κατάθεση, ενώ εντός του διαμερίσματος βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Ο δράστης αρχικά, πρόλαβε να διαφύγει με το αυτοκίνητό του και διασχίζοντας την Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, έφτασε μέχρι την περιοχή του ΤΙΤΑΝ όπου εντοπίστηκε σε παράδρομο της Εγνατίας Οδού και συνελήφθη από άνδρες της αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες το πιστόλι που χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια του επεισοδίου στον Φοίνικα χρησιμοποίησε πιστόλι 9 χιλιοστών.