Θεσσαλονίκη: Διέρρηξαν και λήστεψαν 12 φορές την επιχείρησή του και το σπίτι του!

Φαίνεται πως το γενικότερο κλίμα αστυνομοκρατίας τόσο στην πόλη της Θεσσαλονίκης, όσο και στα υπόλοιπα αστικά κέντρα, δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για το οργανωμένο (και μη) έγκλημα και το αίσθημα ασφάλειας που πολυδιαφημίζει η Νέα Δημοκρατία πάει...περίπατο.

astinomia 8

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται ένας ιδιοκτήτης καταστήματος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, βρέθηκε στο στόχαστρο ληστών και διαρρηκτών όχι μια και δύο αλλά 12 συνολικά φορές.

Ο άτυχος καταστηματάρχης, «αναγκάστηκε» να αντιμετωπίσει με χιούμορ τις 9 φορές που διαρρήχθηκε το μαγαζί που διατηρεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπως και τις τρεις φορές που στόχος αποτέλεσε το σπίτι του.

Όπως ο ίδιος δήλωσε στην κάμερα του ΑΝΤ1, η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη, όπως και στην υπόλοιπη χώρα, είναι τραγική, καθώς οι περισσότεροι ιδιοκτήτες καταστημάτων οδηγούνται σε κλείσιμο, εν μέσω της νέας γενικευμένης οικονομικής κρίσης. Χαρακτηριστικά αναφέρει πως σε μια από τις πιο κεντρικές οδούς της Θεσσαλονίκης, την Εγνατία, υπάρχουν 77 (!) κλειστά καταστήματα.