Θεσσαλονίκη: Άστεγος έχασε τη ζωή του από το κρύο (Video)

Ο άνθρωπος υπέστη ανακοπή από υποθερμικό σοκ - Κατερίνα Νοτοπούλου: «Κύριε Ζέρβα δεν αισθάνεστε κάποια ευθύνη;»

image 6

Τραγωδία σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη καθώς πριν λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι έχασε τη ζωή του ένας άστεγος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άντρας υπέστη ανακοπή λόγω υποθερμικού σοκ από το κρύο – Κατερίνα Νοτοπούλου: Κύριε Ζέρβα δεν αισθάνεστε κάποια ευθύνη;

Όπως αναφέρεται, ένας αστυνομικός του Τμήματος Λευκού Πύργου τον πλησίασε για να τον ρωτήσει αν χρειάζεται κάτι. Διαπίστωσε ότι δεν είχε τις αισθήσεις του και κάλεσε το ΕΚΑΒ. Χωρίς να περιμένει στιγμή ξεκίνησε μόνος του διαδικασία καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης.

Μέσα σε λίγα λεπτά αφίχθηκαν στο σημείο το όχημα ταχείας επέμβασης του ΕΚΑΒ, ένα ασθενοφόρο και μία κινητή μονάδα. Ο 60χρονος διασωληνώθηκε επί τόπου από τον γιατρό της μονάδας και μεταφέρθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, όπου συνεχίστηκε η προσπάθεια ανάνηψης. Δυστυχώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

«Στη Θεσσαλονίκη του 2022, έχασε τη ζωή του ένας άστεγος συμπολίτης μας, από το κρύο. Δεν υπάρχουν λόγια. Αλλά, ούτε ανθρωπιά πλέον δεν υπάρχει; Ούτε μέριμνα, εν μέσω ψύχους, για τους άστεγους της πόλης; Τόση απαξίωση για τις ανάγκες των πιο ευάλωτων;» σημειώνει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η ίδια απευθυνόμενη στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης σημειώνει: «Τόση αδιαφορία στη Θεσσαλονίκη που φρόντιζε πάντα -και αδιακρίτως- τους ανθρώπους της και τις ανάγκες τους. Κύριε Ζέρβα και Κύριοι της κυβέρνησης δεν αισθάνεστε κάποια ευθύνη για αυτό;».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…