Θεσσαλονίκη: Ακόμα δυο κορίτσια ναρκώθηκαν και δεν θυμούνται τίποτα καταγγέλλει δικηγόρος

Η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου θα απευθυνθεί στη δικαιοσύνη με τα στοιχεία που ήδη διαθέτει - Τα κορίτσια καταγγέλλουν ότι ναρκώθηκαν και δεν θυμούνται τίποτα 

NewsRoom 24/01/2022 | 17:32

Σε νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις προχώρησε η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου, με αφορμή την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη, αναφέροντας ότι υπάρχουν και άλλα κορίτσια που καταγγέλλουν ότι ναρκώθηκαν και δεν θυμούνται τίποτα. 

Η δικηγόρος, που στο παρελθόν είχε χειριστεί την υπόθεση της απαγωγής της 10χρονης Mαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη, σημείωσε ότι υπάρχουν ακόμα δυο επώνυμες καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες, χορηγήθηκαν ναρκωτικές ουσίες εν αγνοία των κοριτσιών.

Όπως μάλιστα σημείωσε η ίδια, φαίνεται ότι υπάρχει διασύνδεση των δύο υποθέσεων, γι’ αυτό και θα  απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε η ίδια στην ΕΡΤ: «Μέσα σε δύο χρόνια έχουμε μια διασύνδεση που μπορεί να είναι τυχαία. Είναι τυχαίο το γεγονός; Είναι ένα γεγονός, που έχει μεγάλα πλοκάμια; Είναι κάτι που συνηθίζεται και ακόμα δεν ξυπνήσαμε και δεν αφυπνίσαμε τα νέα παιδιά να το δούνε;», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Ανάσογλου.

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας ότι: «Υπάρχουν καταθέσεις με δύο ονόματα νεαρών κοριτσιών. Δυστυχώς, δεν αξιοποιήθηκαν τα στοιχεία που υπάρχουν στη δικογραφία» ανέφερε, επισημαίνοντας ότι υπάρχει παρόμοιος τρόπος συμπεριφοράς των δραστών στις δύο πολύκροτες υποθέσεις.