Θεσσαλονίκη: Άγρια επεισόδια σε αγώνα – Χτυπούσαν με σιδερογροθιές (Video)

Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη - Τρεις τραυματίες και τέσσερις προσαγωγές.

epeisodia 1

Απίστευτα επεισόδια σημειώθηκαν σε ποδοσφαιρικό αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη: Μετά το τελευταίο σφύριγμα στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ ΔΙΑΠΛΑΣΙΣ – Νίκη Νεοχωρούδας στο πλαστικό γήπεδο της Ηλιούπολης, υπήρξε είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και συμπλοκή.

Θύματα της επίθεσης υπήρξαν ποδοσφαιριστές της ομάδας της Νεοχωρούδας οι οποίοι και τραυματίστηκαν. 

Μάλιστα από τη πλευρά των φιλοξενούμενων, καταγγέλθηκε ότι η ομάδα των φιλάθλων που εισέβαλε στο γήπεδο, είχε μαζί της σιδερογροθιές και λοστάρια. Κάποιοι από τους δράστες φορούσαν κουκούλες.

Όπως μεταδίδει το thestival.gr ένας από αυτούς χτυπούσε τα θύματα με σιδερογροθιά. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, τρεις ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων κατέληξαν τραυματίες, ενώ στο σημείο έσπευσαν και οι αρχές, προσαγάγοντας τέσσερα άτομα.

Όλα αυτά σε μία πόλη που θρηνεί ακόμα για τον χαμό του 19χρονου Άλκη Καμπανού. Μια πολύ σοβαρή καταγγελία, που όπως αναφέρει το epsm24.gr, αφορά μερίδα εφήβων που δεν έχουν καμία σχέση με τη ΔΙΑΠΛΑΣΙΣ ωστόσο βρίσκονται κάθε φορά σε γήπεδα των δυτικών συνοικιών. 

Δείτε video από την στιγμή των επεισοδίων στο γήπεδο της Ηλιούπολης:

Με πληροφορίες από το typothes.gr και thestival.gr

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…