Στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» διακομίστηκε μια 27χρονη γυναίκα, η οποία φέρεται να δέχθηκε επίθεση από τον 29χρονο πρώην σύντροφό της μέσα στο σπίτι του στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.
Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 16 Αυγούστου και κινητοποίησε τις Αρχές έπειτα από τηλεφωνήματα κατοίκων της περιοχής.
Λίγο μετά τις 21:00, περίοικοι κάλεσαν την Άμεση Δράση, ενημερώνοντας ότι από συγκεκριμένο διαμέρισμα ακούγονταν έντονες φωνές και θόρυβοι. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δικυκλιστές της ομάδας «Ζ», οι οποίοι εντόπισαν το διαμέρισμα.
Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η 27χρονη έφερε εμφανή σημάδια χτυπημάτων στον λαιμό και το πρόσωπο.
Ο 29χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι είχε προηγηθεί έντονος λεκτικός καβγάς με την πρώην σύντροφό του, αρνούμενος ωστόσο ότι την είχε χτυπήσει.
Οι αστυνομικοί προχώρησαν τελικά στη σύλληψή του και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.
Ο 29χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα, ενώ η 27χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή της απαραίτητης ιατρικής φροντίδας.
Διαβάστε επίσης:
Κρήτη: 75χρονη είχε φύγει από αστυνομικό τμήμα χωρίς να την αντιληφθούν και βρέθηκε νεκρή σε χωράφι
Άγιος Παντελεήμονας: Κρατούμενος απέδρασε από το αστυνομικό τμήμα – Καταζητείται από τις αρχές
Καβάλα: Αστυνομικός αυτοκτόνησε μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα
Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια