Newsroom

Newsroom

Θεσσαλονίκη: 16χρονος φέρεται να δέχτηκε αστυνομικά πυρά στο κεφαλι- Έβαλε βενζίνη χωρίς να πληρώσει

Άγνωστο αν έπεσαν πυροβολισμοί και από τις δύο πλευρές - Σοβαρά τραυματίας ο 16χρονος

5653781

Συγκεχυμένες είναι μέχρι στιγμής οι πληροφορίες γύρω  από το περιστατικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη, με έναν 16χρονο να νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος μετά από καταδίωξη από αστυνομικούς.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός έφυγε από βενζινάδικο επί της οδού Μοναστηρίου, χωρίς να πληρώσει τα καύσιμα που έβαλε. Το όχημα εντοπίστηκε, ωστόσο ο ανήλικος οδηγός αγνόησε τα σήματα να σταματήσει και ανέπτυξε ταχύτητα. Καθώς έφτασε στη Συμμαχική οδό, σύμφωνα πάντα με αστυνομικές πηγές, ο 16χρονος επιχείρησε να εμβολίσει περιπολικό, ενώ στην προσπάθειά τους οι αστυνομικοί να τον ακινητοποιήσουν, έριξαν πυρά. Εν τέλει, ο νεαρός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, προσέκρουσε σε τοιχίο και ακινητοποιήθηκε. Διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.

Ασαφές παραμένει μέχρι στιγμής αν έπεσαν πυροβολισμοί και από τις δύο πλευρές ή μόνο από τους αστυνομικούς, όπως και το αν τα τραύματα του 16χρονου προέρχονται από την πρόσκρουση του οχήματος στο τοιχίο ή από σφαίρες.

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…