Θεοχαρόπουλος: Σήμερα ο λαός επιβάλλει τις συνεργασίες με την ψήφο του (βίντεο)

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 51ο εκλογικό τμήμα…

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 51ο εκλογικό τμήμα Ημαθίας.

«Ο λαός σήμερα ψηφίζει και αποφασίζει για την πορεία της χώρας. Τα προβλήματα είναι πολλά και η επίλυσή τους απαιτεί σχέδιο, γνώση, όραμα και εμπειρία. Ένα νέο σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης χρειάζεται στον τόπο για να μειωθεί η ανεργία και να ενισχυθεί η Ελληνική οικογένεια. Εμείς επιδιώκουμε την πολιτική και οικονομική σταθερότητα, ένα νέο προοδευτικό ρεύμα ρεαλισμού και λογικής με σταθερό τον Ευρωπαϊκό προσανατολισμό, διεκδικούμε τον προοδευτικό τρίτο πόλο με στόχο να μπορέσει να δοθεί λύση. Εμείς στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, έχουμε αποδείξει ότι οι συνεργασίες είναι ο δρόμος για την επίλυση των προβλημάτων της χώρας. σήμερα ο λαός επιβάλλει τις συνεργασίες με την ψήφο του», δήλωσε αμέσως μετά.

Δείτε το βίντεο: