Θεοδωρικάκος και ΕΛ.ΑΣ διαψεύδουν ότι είχαν υπό «επιτήρηση» την πρώην δήμαρχο Γαύδου

Με την γνωστή τακτική της διάψευσης μέχρι να αποδειχθεί το αληθές...και να τρέχουν στην κυβέρνηση να βρούν νέες δικαιολογίες, προσπάθησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη να αποδομήσει την καταγγελία σχετικά με την σύσταση από αστυνομικό όργανο προς την πρώην δήμαρχο της Γαύδου Γκέλη Καλλινίκου να παραμείνει στο σπίτι της μέχρι να ολοκληρωθεί η επίσκεψη του πρωθυπουργού στο νησί για τον εορτασμό των Θεοφανείων

Θεοδωρικάκος

Μετά το σάλο που ξέσπασε σχετικά με την καταγγελία-σοκ ότι ήταν σε καθεστώς… επιτήρησης η πρώην δήμαρχος Γαύδου μέχρι να φύγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τόσο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη όσο και η ΕΛ.ΑΣ έσπευσαν να διαψεύσουν το περιστατικό.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος, προσπάθησε να αποδομήσει το περιστατικό ρίχνοντας κατά την προσφιλή τακτική της κυβέρνησης την ευθύνη στον ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με την παρουσία του στη Γαύδο για τον εορτασμό των Θεοφανείων, έστειλε διεθνώς ένα στιβαρό εθνικό μήνυμα προς την Τουρκία. Και, ταυτόχρονα, ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας όλων των Ελλήνων. Η αξιωματική αντιπολίτευση, δυστυχώς, επιχειρεί να το υπονομεύσει. Με ψέματα και συκοφαντίες για τη στάση της Αστυνομίας. Συνεχίζει απομονωμένη τη γνώριμη τακτική του τεχνητού διχασμού. Και γι’ αυτό κρίνεται πολύ αυστηρά από τους πολίτες».

 

Διαψεύδει και η ΕΛ.ΑΣ.

Στην ανακοίνωση απάντησε και το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. διαψεύδοντας με τη σειρά του την καταγγελόμενη «σύσταση» προς την κα Καλλινίκου από αστυνομικό όργανο. Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας στην ανακοίνωση του τονίζει πως τα δημοσιεύματα σχετικά με απαγόρευση μετακίνησης κατοίκου της Γαύδου από το σπίτι της, λόγω της επίσκεψης του πρωθυπουργού στο νησί, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι, δημοσιεύματα που αναπαράγονται σε ιστοσελίδες, σχετικά με απαγόρευση μετακίνησης από την οικία της, κατοίκου της Γαύδου, σήμερα 6 Ιανουαρίου 2023, από αστυνομικούς, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…