Newsroom

Newsroom

Θεοδωρικάκος για 16χρονο: «Ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να στήσει ένα νέο Δεκέμβρη του 2008»

Επιχείρηση αποπροσανατολισμού του Θεοδωρικάκου για τον 16χρονο που πυροβολήθηκε στο κεφάλι

Θεοδωρικάκος

Με καθυστέρηση δυο ημερών, ο Τάκης Θεοδωρικάκος προχώρησε σε άκρως προκλητικές δηλώσεις για τον τραυματισμό του 16χρονου νεαρού Ρομά από τη Θεσσαλονίκη από σφαίρα αστυνομικού.

Ο ίδιος έστρεψε όλη την προσοχή του στις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας ότι «η αντιπολίτευση για μικροπολιτικού λόγους επιχειρεί να εργαλειοποιήσει την υπόθεση» και ότι ο «Αλέξης Τσίπρας κάνει εμπρηστικές δηλώσεις» προσπαθώντας να αναστήσει τον Δεκέμβρη του 2008.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι: «Δυστυχώς η αξιωματική αντιπολίτευση επιχειρεί να εργαλειοποιήσει για κομματικούς λόγους την υπόθεση. Επιχερούν μια επικίνδυνη ταύτιση με το 2008 και την επανάληψη των θλιβερών γεγονότων».

Επιπλέον, ο κ. Θεοδωρικάκος δήλωσε ότι «ο νόμος ισχύει για όλους χωρίς εξαιρέσεις» και ότι: «η ισχύς της Δημοκρατίας δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανένα»

«Οι χθεσινές επιθέσεις και ο τραυματισμός αστυνομικών πρέπει να τύχουν ομόφωνης καταδίκης. Στηρίζουμε την Αστυνομία αλλά πάντα αυστηρά στο πλαίσιο του νόμου. Ο νόμος είναι για όλους χωρίς εξαιρέσεις. Εύχομαι στην οικογένεια του 16χρονου να αναρρώσει γρήγορα» δήλωσε καταληκτικά.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο κ. Θεοδωρικάκος δεν αναφέρθηκε καθόλου στην ευθεία βολή από τον αστυνομικό που τραυμάτισε στο κεφάλι τον 16χρονο και τον οδήγησε στην Μ.Ε.Θ. παρά μόνο αρκέστηκε σε κάποιες αόριστες δηλώσεις περί εξιχνίασης της υπόθεσης από τη Δικαιοσύνη.

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…