Θεοδωράκης σε Χαϊκάλη: "Ο βούρκος δεν θα λερώσει το Ποτάμι"

cover
NewsRoom 22/12/2014 | 22:56

Οργισμένη απάντηση έδωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης στον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλο Χαϊκάλη, σχετικά με τα όσα είπε για το "Ποτάμι". «Τα παίρνει και το Ποτάμι από παντού. Και ο Θεοδωράκης που είναι ο πιο έξυπνος από όλους», είχε πει νωρίτερα σήμερα ο Χαϊκάλης. «Ο βούρκος δεν θα λερώσει το Ποτάμι. Δεν έχει συμβεί ποτέ και δεν θα συμβεί και τώρα. Ο κ. Χαϊκάλης και οι συνέταιροί του θα ξαφνιαστούν από την οργή του λαού. Το ότι αυτοί είναι βρόμικοι δεν σημαίνει ότι όλοι είναι βρόμικοι», τόνισε από τη Θεσσαλονίκη ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων για το ποιοί είναι οι συνέταιροι του Χαϊκάλη, ο κ. Θεοδωράκης είπε: «Ο Χαϊκάλης δεν είναι μόνος του, είναι μια ολόκληρη συμμορία που εδώ και αρκετούς μήνες διακινεί κατά καιρούς διάφορες πληροφορίες». Πρόσθεσε ότι η οργή του λαού «θα είναι πολύ σκληρή μαζί τους» και πως «ο βούρκος θα τους καταπιεί, και το Ποτάμι δυναμώνει για να καθαρίσει όλους αυτούς».
Για ενδεχόμενη συνεργασία του Ποταμιού με τους ΑΝΕΛ, ο κ. Θεοδωράκης ξεκαθάρισε ότι «δεν συνεργαζόμαστε με ακροδεξιούς και ψεκασμένους». 

Τέλος, άσκησε κριτική και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τη δήλωσή του ότι «ο κ. Χαϊκάλης έκανε το καθήκον του», λέγοντας: «Νομίζω ότι ο κ. Τσίπρας θα το έχει ήδη μετανιώσει αυτό που έχει πει. Βιάστηκε, ήταν μια βιαστική δήλωση και αναρωτιέμαι ποιο είναι το καθήκον του κ. Χαϊκάλη;».