Newsroom

Newsroom

Θέμα παραίτησης Μητσοτάκη βάζει ο Αντώναρος για τις φωτιές

Κατακεραυνώνει την κυβέρνηση: «Πολιτικά άκαπνοι, ανεπαρκείς και ανίκανοι»  

antonaros 5

Προ των ευθυνών της θέτει την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Ευάγγελος Αντώναρος για τις φωτιές που μαίνονται ανεξέλεγκες σε πολλές περιοχές της χώρας.

Χρησιμοποιώντας πολύ σκληρή γλώσσα, ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή, με ανάρτησή του στο Facebook, κατακεραυνώνει την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη λέγοντας: «H χώρα αντιμετωπίζει εθνική κρίση. Η σημερινή κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός με τους πολιτικά άκαπνους και επιχειρησιακά ανεπαρκείς επιτελείς του είναι ανίκανοι να την αντιμετωπίσουν».

Μάλιστα, ζητά να κληθεί ο Θοδωρής Ρουσσόπουλος για να αναλάβει καθήκοντα ειδικού συντονιστή: «Εφόσον αρνείται να παραιτηθεί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει υποχρέωση να προχωρήσει σε μία κίνηση μεγάλου συμβολισμού και πολιτικής ουσίας: Να καλέσει άμεσα τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο και σημερινό βουλευτή Θεοδωρο Ρουσσόπουλο και να του αναθέσει καθήκοντα ειδικού συντονιστή με αυξημένες εξουσίες για την αντιμετώπιση της λαίλαπας των πυρκαγιών. Διαθέτει τεράστια πείρα από το 2007», προσθέτει.

«Πέρα από την αποτελεσματική διαχείριση των εκατοντάδων πυρκαγιών σε όλη τη χώρα υπάρχει άμεση ανάγκη για υπεύθυνη ενημέρωση του πληθυσμού που είναι βυθισμένος στην απόγνωση ανάμεσα στον κορονοϊό που θερίζει και τις πυρκαγιές που απειλούν το βιος και τη ζωη του. Η σημερινή κυβέρνηση είναι απούσα», καταλήγει.

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.