Θέλει η Φώφη να κρυφτεί, αλλά η χαρά να συγκυβερνήσει με τη Ν.Δ δεν την αφήνει

Τα κοινά σημεία...  στα οποία μπορεί να συνεργαστεί μετεκλογικά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έθεσε η Φώφη Γεννηματά υποστηρίζοντας πως δεν πρόκειται για συγκυβέρνηση αλλά με «υπεύθυνη αντιπολίτευση», ώστε να αποφευχθούν νέες «περιπέτειες» της χώρας.
 

NewsRoom 23/06/2019 | 13:06

Σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής τόνισε ότι υπάρχουν τρία μέτωπα στα οποία το Κίνημα Αλλαγής είναι διατεθειμένο συνεργαστεί μετεκλογικά με την ΝΔ. Η ίδια για να μην καρφωθεί... έθεσε  πως η στάση της δεν ισοδυναμεί με συγκυβέρνηση, αλλά… με «υπεύθυνη αντιπολίτευση», ώστε να αποφευχθεί η διολίσθηση της χώρας σε «περιπέτειες». Στις δύο εβδομάδες που απομένουν ως τις εκλογές ο κ. Τσίπρας «μπορεί μόνον να μην ζημιώσει παραπάνω την χώρα». Τα υπόλοιπα, είπε  θα αξιολογηθούν μετά το αποτέλεσμα των εκλογών , είπε. 

Η κ. Γεννηματά, ουσιαστικά παραδέχεται εμμέσως πλην σαφώς ότι έχει δώσει τα χέρια  για συγκυβέρνηση με τη ΝΔ και ότι είναι διακαής πόθος της να χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό που δεν απάντησε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ είναι αν οι απόψεις που εκφράζει συγκεντρώνουν τη σύμφωνη γνώμη όλων των στελεχών του ΚΙΝ.ΑΛ, εάν δεν πιάσει τα ποσοστά των ευρωεκλογών τότε τι θα γίνει στην ηγεσία του κόμματος που θα κυλίσει στην εσωστρέφεια και την απαξίωση;