Θαυμαστής του Κυριάκου Μητσοτάκη o επιχειρηματίας του ψευδοκράτους Γιασάμ Αγιαβέφε

Ο Τούρκος αμφιλεγόμενος επιχειρηματίας από τα Κατεχόμενα , Γιασάμ Αγιαβέφε, που εξασφάλισε τιμητική πολιτογράφηση με συστατική επιστολή από τον  υπουργό  Ανάπτυξης, εκτός από ακόλουθος του πρωθυπουργού στο twitter είναι και μέγα... θαυμαστής του

yasam ayavefe

Ο Τούρκος μεγαλοεπιχειρηματίας του ψευδοκράτους, Γιασάμ Αγιαβέφε, διεθνώς καταζητούμενος από την Interpol, που εξασφάλισε  σκανδαλώδη τιμητική πολιτογράφηση, από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, και μάλιστα με την αρωγή των δύο υπουργών, Εσωτερικών και Ανάπτυξης, όπως αποκάλυψε το Documento της Κυριακής, φαίνεται ότι είχε ήδη προετοιμάσει το έδαφος για την τιμητική πολιτογράφηση στις 22 Ιουνίου 2022. Ο  39χρονος επιχειρηματίας με το ιδιαιτέρως ενδιαφέρον βιογραφικό, εκτός ότι ήταν ακόλουθος του πρωθυπουργού, ήταν και μέγας…θαυμαστής του.

Συγκεκριμένα,  όπως αποτυπώνεται στις φωτογραφίες που παραθέτει το avgi.gr, ο Γιασάμ Αγιαβέφε έβαζε «καρδούλες» μέσω Twitter σε διάφορες αναρτήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη από το 2019 έως το 2021.

 

Η πρώτη ανάρτηση ήταν μία τυπική συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός με τον Πρόεδρο της Βουλγαρίας Ρούμεν Ράντεφ στις 1ο Οκτωβρίου 2019. «Συνάντησα χθες τον Πρόεδρο της Βουλγαρίας Ρούμεν Ράντεφ. «Συζητήσαμε για την πρόοδο στη συνεργασία μεταξύ των δύο κρατών σε πολλούς τομείς αλλά και για τα ζητήματα που αφορούν τη γειτονιά μας και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει, με έμφαση στο μεταναστευτικό» έγραφε ο πρωθυπουργός, συγκινόντας τον Τούρκο επιχειρηματία.

Στη συνέχεια, το ενδιαφέρον Γιασάμ Αγιαβέφε κέντρισε η ανάρτηση που είχε κάνει την πρωταπριλιά του 2020 ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο περιθώριο της συνέντευξης που είχε παραχώρησε στο CNN. «Εφαρμόσουμε αυστηρά μέτρα social-distancing σχετικά νωρίς στην Ελλάδα κι αυτό φαίνεται να έχει δουλέψει, αλλά ξέρουμε ότι η δύσκολη δουλειά είναι ακόμα μπροστά μας. Το να επιβάλλεις ένα lockdown είναι επώδυνο, όλοι βιώνουμε της οικονομικές συνέπειες, αλλά η προτεραιότητά μας είναι να σώσουμε ανθρώπινες ζωές» έλεγε ο πρωθυπουργός.

 

Στις 11 Φεβρουαρίου 2020, το δήθεν success story της κυβέρνησης έπειθε τον Γιασάμ Αγιαβέφε, καθώς έκανε like στο εξής μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Έχουμε αποδείξει πως ό,τι λέμε, γίνεται. Μέσα σε 7 μήνες καταφέραμε πολλά. Εφαρμόζουμε το πρόγραμμά μας γραμμή γραμμή. Το είπαμε. Το κάναμε. Και έτσι θα συνεχίσουμε σε όλους τους τομείς».

 
 

Ο Τούρκος επιχειρηματίας δεν έμεινε εκεί, καθώς έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός. «Ως προς τους εμβολιασμούς, την πειθώ την οποία μέχρι στιγμής έχει χρησιμοποιήσει η Πολιτεία, θα την διαδεχθεί η επίσημη θέση της για το ζήτημα του υποχρεωτικού εμβολιασμού υγειονομικών και εργαζόμενων σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων. Σύντομα θα γνωμοδοτήσει η επιτροπή βιοηθικής» σημείωνε στις 8 Ιουνίου 2021 ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…