Newsroom

Newsroom

Θαυμάστε τον «γαλάζιο άριστο» πρόεδρο του ΚΕΘΕΑ, με υπουργική απόφαση Κικίλια

Το ΚΕΘΕΑ θα χρειαστεί απεξάρτηση σε λίγο. Από την εξάρτηση της Νέας Δημο(πρασίας)κρατίας, να διορίζει ένα ακόμα «γαλάζιο άριστο». Δεν τον κατέβασαν βουλευτή από τη ΝΔ στην ιδιαίτερη πατρίδα του και τον βολεύουν στον ΚΕΘΕΑ.

76647900 2745516378800283 2260678129561370624 n

Ο εν λόγω ιατρός, είναι μια ακόμη τρανταχτή απόδειξη πως η ΝΔ  διορίζει-βολεύει τα δικά της παιδιά. Αν υπάρχουν σοβαρά κριτήρια επιλογής για μια τέτοια θέση, η δράση του θα έπρεπε να τον τοποθετήσει ακαριαία  στη λίστα αποκλεισμού για τη θέση αυτή, όχι στη λίστα επιλογής.

Θαυμάστε εκπρόσωπο της ιατρικής επιστήμης που θα είναι υπεύθυνος για τη ζωή των βασανισμένων ψυχών και για την αναμόρφωση του ΚΕΘΕΑ.

 

Εύλογη λοιπόν η απορία  του χρήστη XYZ Contagion στο Facebook που αναφέρει μεταξύ άλλων:

”Πως θα τα βγάλει πέρα το ΚΕΘΕΑ με αυτόν τον ανεκδιήγητο ψυχίατρο;
Αν υπάρχουν σοβαρά κριτήρια επιλογής για μια τέτοια θέση, η δράση του θα έπρεπε να τον τοποθετήσει ΑΚΑΡΙΑΙΑ στη λίστα αποκλεισμού για τη θέση αυτή, όχι στη λίστα επιλογής.
Προσωπικά, ποτέ δεν θα εμπιστευόμουν κάποιον:

– Που βγαίνει στην Τατιάνα και στα μεσημεριανάδικα (και στον ΣΚΑΪ, φυσικά) για να ‘εξηγήσει’ με παραεπιστημονικούς αγοραίους όρους τσαρλατανισμού ότι ο τάδε πολιτικός είναι ψυχασθενής.

– Που ανοίγει ιατρεία με όρους … life-style και όλο γκλαμουριά καλεί φωτογράφους και ζόου-μπίζνες καλτ κόλπα

– Που φωτογραφίζεται σε λάγνες πόζες με μοντέλα (επιστήμονας είσαι υποτίθεται, ρε τραχανά, πως θα σου εμπιστευτούν οι άλλοι την υγεία τους;)

– Που κάνει τέτοιες εξωφρενικές συνδέσεις (σε ημερίδες για την νόσο Alzheimer, παρακαλώ) της πραγματικής νόσου Alzheimer με το ‘πολιτικό Alzheimer’ και λέει στο κοινό του ανοιχτά τέτοια απίθανα πράγματα;”

Και τέλος πάντων, που είναι η ειδίκευση στις εξαρτήσεις;
Αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα που χρειάζεται δεκαετίες εμπειρίες. Αυτός, απόφοιτος Ιατρικής μόλις το 2003.
Πότε πρόλαβε να κάνει ας πούμε ειδίκευση Νευρολογία, Ψυχιατρική, Εξαρτήσεις και όλα τα σχετικά;

Πόσους εξαρτημένους έχει θεραπεύσει;
Με πόσους έχει ασχοληθεί, έστω;
Είδε από κοντά ποτέ πως μοιάζει το σύνδρομο στέρησης;
Πόσους πολυτοξικομανείς;
Ξέρει τι είναι η υποτροπή, έχει μεθόδους να την αποτρέψει, κατέχει τίποτα από τους λόγους για τους οποίους πολλοί ξανακυλάνε;
Γνωρίζει φαρμακολογία του εξαρτημένου από οπιούχα, έχει εκείνη τη λεπτή εμπειρία που απαιτείται για να ‘καθαρίσεις’ κάποιον από αυτό το σύνθετο πολυπρόβλημα;”

«΄Οποιον αγαπάω τον …βασανίζω»…

Προφανώς ο  Υπουργός Υγείας Βασίλη Κικίλιας, εκτίμησε τα συγκεκριμένα προσόντα του κ. Λιάπη, αλλά και τα όσα πρεσβεύει  «΄Οποιον αγαπάω τον …βασανίζω»…  και είπε να τον βάλει πρόεδρο του ΚΕΘΕΑ.  Άλλωστε έχει κάνει εξειδίκευση… στον ” ΛεΠα”

 

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…