Θαύμα! Θαύμα! Πενταπλασιάστηκαν οι μαθητές στη χώρα μας επί υπουργίας Κεραμέως!

Ο Ιησούς έκανε το θαύμα του πολλαπλασιασμού των πέντε άρτων και η Νίκη Κεραμέως το θαύμα του πολλαπλασιασμού των μαθητών.

Χρήστος Κάτσικας 13/11/2020 | 12:38

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως ανάμεσα σε άλλα είπε ότι όλα τα γυμνάσια και τα λύκεια σήμερα είναι στην τηλεκπαίδευση χωρίς προβλήματα.

«Αρρυθμίες ασφαλώς θα υπάρχουν και είμαστε εδώ για να τις επιλύουμε, μιλάμε για ένα τεράστιο εγχείρημα με την 2η μέρα τηλεκπαίδευσης να έχουμε συμμετοχή πάνω από 3,2 εκατ. μαθητές συνδεδεμένους και πάνω από 9εκατ. λεπτά μαθημάτων».

Πάνω από 3,2 εκατομμύρια μαθητές συνδεδεμένοι...

Τερατολογία ή ασχετοσύνη;

Ο συνολικός αριθμός των μαθητών στη Β/θμια εκπαίδευση (Γυμνάσια - Λύκεια - ΕΠΑΛ) που απευθύνεται η τηλε "εκπαίδευση", μετά το κλείσιμο των σχολικών τους μονάδων, ανέρχεται σε 617.673.

Ακόμη και αν υπολογίσουμε και τους μαθητές των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών ο συνολικός αριθμός των μαθητών στη χώρα μας, Από το Νηπιαγωγείο έως και το Λύκειο (Α/θμια και Β/θμια εκπαίδευση) ανέρχεται σε 1.366.936.

Ο Ιησούς έκανε το θαύμα του πολλαπλασιασμού των πέντε άρτων και η Νίκη Κεραμέως το θαύμα του πολλαπλασιασμού των μαθητών.

Πηγή: alfavita.gr