Θαύμα στην Ηλεία: Ο μητροπολίτης Ηλείας μίλησε με τον Χριστό και πήρε οδηγίες για να τις μεταφέρει στον Κυριάκο Μητσοτάκη (video)

Με τον ίδιο τον Χριστό ! συνομίλησε σήμερα το πρωί ο μητροπολίτης Ηλείας Γερμανός για το θέμα της μη κατασκευής του δρόμου – καρμανιόλα Πατρών Πύργου .

20200226102600 751403

Του έδωσε μάλιστα – όπως ανέφερε δημόσια – και οδηγίες για το τι πρέπει να κάνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να αρχίσει το έργο !

«Στο μικρό εκκλησάκι που έχουμε στη μητρόπολη προσευχήθηκα σήμερα το πρωί . Ακουσα τον Χριστό για πρώτη φορά να μου λέει : Γερμανέ στείλε μήνυμα στον πρωθυπουργό να δώσει εντολή στον υπουργό του να αρχίσει ο δρόμος Πάτρα – Πύργος – Ολυμπία – Τσακώνα» – ανέφερε στην διάρκεια της ομιλίας του ο μητροπολίτης Ηλείας αφήνοντας άναυδους τους παρευρισκόμενους.

Η αποκάλυψη του …θαύματος έγινε κατά την διάρκεια του  σημερινού αποκλεισμού της Εθνικής Οδού Πάτρας – Πύργος στο ύψος της διασταύρωσης με το Βουπράσιο από πολίτες , φορείς , αυτοδιοικητικούς παράγοντες και τοπικούς βουλευτές σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση της κυβέρνησης της ΝΔ να ακυρώσει τις έτοιμες εργολαβίες για την κατασκευή του δρόμου .

Οι πληροφορίες που θέλουν τον Χριστό να εμφανίζεται ξανά στον μητροπολίτη Γερμανό και να του δίνει ειδικές οδηγίες διαχείρισης της κρίσης του μεταναστευτικού στα νησιά του Αιγαίου ελέγχονται για την ώρα ως ανακριβείς…

Δείτε το βίντεο από το 3:17 και μετά:  

Πηγή:apokalypseis.com