Newsroom

Newsroom

Θάνος Τζήμερος: Η στομαχική διαταραχή που δεν μπορείς να αποφύγεις

Είδε η ντροπή τον Τζήμερο και ντράπηκε

1803810

Ο Θάνος Τζήμερος είναι κάτι σαν τη στομαχική διαταραχή. Όσο και να προσπαθείς να την αποφύγεις εμφανίζεται ξαφνικά και απροειδοποίητα. Παρόλα αυτά έχουν μία βασική διαφορά. Αν ανακατεύεσαι και πάρεις ένα αντιεμετικό χάπι, ας πούμε, σώθηκες. Αν ακούς τον Θ. Τζήμερο δεν σε σώζει ούτε ολόκληρη καρτέλα. Ο εμετός είναι αναπόφευκτος.

Για ακόμα μία φορά, ο συγκεκριμένος κύριος, αποφάσισε να σπιλώσει τη μνήμη των νεκρών. Των νεκρών που στιγμάτισαν την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. 

Με ένα tweet καταφέρθηκε κατά του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, τον οποίο και χαρακτήρισε «αξιολύπητο παιδί διαλυμένης οικογένειας που έψαχνε να βρει νόημα στη ζωή του με επαναστατική γυμναστική» αλλά επειδή δεν του έφτανε αυτό είπε να πετάξει και λίγο δηλητήριο για τον Παύλο Φύσσα που δολοφόνησαν οι ομοϊδεάτες του χρυσαυγίτες λέγοντας πως ήταν «τροβαδούρος αισχρών στίχων» και «κήρυκας του μίσους»

Συγκεκριμένα έγραψε«Για το αξιακό σύστημα της αριστεράς, ο “ήρωας” δεν κρίνεται από το πώς έζησε, αλλά από το πώς πέθανε. Ήρωας ένα αξιολύπητο παιδί διαλυμένης οικογένειας που έψαχνε να βρει νόημα στη ζωή του με επαναστατική γυμναστική, ήρωας και ένας τροβαδούρος αισχρών στίχων, κήρυκας του μίσους».

Πηγή: documentonews.gr