Θάνατος τριών παιδιών: Οικογένεια καταγγέλλει απίστευτες επιθέσεις από την Πισπιρίγκου

Η οικογένεια της πρώην συντρόφου του πατέρα των τριών παιδιών που πέθαναν στην Πάτρα καταγγέλλει τη Ρούλα Πισπιρίγκου: «Το δικό σου παιδί μ @ ρή π@τ@ν@ πέθανε, το δικό μου μεγαλώνει», φέρεται να είπε η Πισπιρίγκου στην πρώην σύντροφο του συζύγου της, αναφερόμενη σε άμβλωση που είχε κάνει η πρώτη όταν χώριζε με τον Μάνο Δασκαλάκη

xxjvwryrwb620e01af17f85 6

Το tweet ανέβηκε στο διαδίκτυο πριν μερικές ημέρες. Και συγκλονίζει. Συντάκτης του ο αδελφός μίας νεαρής, σήμερα 30 ετών, η οποία κυοφορούσε το πρώτο παιδί του Μάνου πριν 10 χρόνια. Ο αδελφός ξεσπά με αφορμή την έρευνα που γίνεται αυτές τις εβδομάδες για τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, αναφέρει σε ρερπορτάζ της η Πελοπόννησος.

«Εύχομαι οι ερινύες να τον κυνηγούν για πάντα γιατί παράτησε γυναίκα έγκυο και εξαφανίστηκε στέλνοντας τη μαμάκα του να δώσει 500 ευρώ για να γίνει έκτρωση. Ο Θεός βλέπει κωλ…αιδο, στο είχα πει και τις προάλλες. Και εσύ Ρούλα που όταν είδες αυτή την κοπέλα στον δρόμο της είπες… «το δικό σου πέθανε πουτ@ν@ ενώ το δικό μου ζει. Σου εύχομαι τα χειρότερα»!

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος της Δευτέρας» μίλησε με τη μητέρα της 30χρονης που τότε, στην τρυφερή ηλικία των 20 ετών είχε μείνει έγκυος από τον Μάνο. Ηταν σχεδόν το ίδιο χρονικό διάστημα που ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεκινούσε σχέση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, εκείνη τρία χρόνια μεγαλύτερή του.

Η μητέρα κατήγγειλε πως η οικογένεια του Μάνου δήλωσε πως δεν επιθυμούσε το παιδί και απαίτησε να γίνει έκτρωση. Μάλιστα ισχυρίζεται ότι «προσέφεραν» και 500 ευρώ στην οικογένεια της νεαρής, η οποία όμως δεν τα δέχθηκε. Εγινε ωστόσο επέμβαση αφού το ζευγάρι ούτως ή άλλως χώριζε και μάλιστα στον 3ο μήνα της κύησης.

Το ζήτημα όμως δεν είναι αυτό καθώς είναι κάτι το οποίο πολλές φορές συμβαίνει σε ζευγάρια. Η μητέρα δεν επικεντρώνεται στη συγκεκριμένη ιστορία του παρελθόντος, αλλά στα όσα συνέβησαν αργότερα με πρωταγωνίστρια τη Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία «δεν χώνευε» την «πρώην» του συζύγου της.

Η μητέρα περιγράφει στην «ΠτΔ» τρία περιστατικά:

Στο νεκροταφείο!
«Ημουν στο νεκροταφείο του Αγίου Μηνά, η κόρη μου είχε χωρίσει με τον Μάνο και ήδη είχε κάνει την άμβλωση. Βλέπω τον πρώην «γαμπρό» μου και τη νέα σύντροφό του. Είχαν περάσει κάποιοι μήνες και πλησιάζω τον Μάνο. Τον ρωτάω «γιατί φέρθηκε έτσι στην κόρη μου». Πριν καν προλάβω να αντιδράσω, αισθάνομαι πόνο στα μαλλιά μου. Με είχε πιάσει η Ρούλα από τα μαλλιά και με τράβαγε φωνάζοντας και βρίζοντας. Κατάφερα να απομακρυνθώ.

Στο γήπεδο
Το δεύτερο περιστατικό είχε συμβεί σε γήπεδο κατά τη διάρκεια ερασιτεχνικού αγώνα. Ο δεύτερος σύζυγος της μητέρας της πρώην του Μάνου είχε σχέση με την μία ποδοσφαιρική ομάδα και είχε μεταβεί με την γυναίκα του και τη νεαρή κόρη της να παρακολουθήσουν. Στην άλλη ομάδα αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας ο Μάνος. Η κόρη καθόταν στην κερκίδα όταν ξαφνικά εμφανίστηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου μαζί με τη μικρή Τζωρτζίνα. Το παιδάκι ήταν τότε… μηνών! Μόλις την είδε… άρχισε να τη βρίζει, προφανώς πιστεύοντας πως εμφανίστηκε στο γήπεδο… για τον Μάνο! Εγινε της κακομοίρας. Ο πατριός της κοπέλας σηκώθηκε και επιτέθηκε στη Ρούλα, ενώ στο επεισόδιο συμμετείχε και ο πατέρας του Μάνου, γνωστός αθλητικός παράγοντας της περιοχής με σκοπό να «χωρίσει» τους εμπλεκόμενους και να επικρατήσει ηρεμία. «Δεν θυμάμαι, νομίζω ότι είχε φθάσει και Αστυνομία» δηλώνει η μητέρα της κοπέλας στην «ΠτΔ».

Στον δρόμο με τα αυτοκίνητα
Το τρίτο και πιο σοβαρό επεισόδιο είχε συμβεί στον δρόμο, όταν ο Μάνος, η Ρούλα και η μικρή Τζωρτζίνα βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητό τους. Συναντήθηκαν τυχαία με ένα άλλο όχημα στο οποίο επέβαιναν η πρώην του Μάνου και ο τότε σύντροφός της. Σύμφωνα με τη μητέρα, η Ρούλα την αγριοκοίταξε, την έβρισε και της είπε: «Το δικό σου παιδί μ@ρή π@τ@ν@ πέθανε, το δικό μου μεγαλώνει»! Η κοπελιά έβαλε τα κλάματα ενώ ο σύντροφός της πάτησε γκάζι και απομακρύνθηκαν από το σημείο. Αγνωστο τι είπε ο Μάνος Δασκαλάκης στη σύζυγό του γιατί είναι βέβαιο πως δεν ενέκρινε την συγκεκριμένη της συμπεριφορά. Το tweet του αδελφού της 30χρονης σήμερα πρώην συντρόφου του Μάνου, σε αυτό το επεισόδιο αναφέρεται.

Η μητέρα δηλώνει πως αν χρειαστεί θα καταθέσουν στην Αστυνομία όσα έχουν συμβεί. Σίγουρα αυτά δεν έχουν σχέση με τους θανάτους των τριών κοριτσιών, όμως κατ’ εκείνη, αποδεικνύουν συμπεριφορές. Ετοιμος να καταθέσει στην ΕΛΑΣ. δηλώνει και ο κατά ένα χρόνο μεγαλύτερος αδελφός της 30χρονης (σήμερα – τότε 20 ετών) ο οποίος έκανε και τη συγκεκριμένη ανάρτηση στη γνωστή πλατφόρμα των social media.

 

 

Πάτρα: Μητέρα πρώην του Μάνου «καρφώνει» τη Ρούλα - Η άμβλωση, οι δημόσιες επιθέσεις και η ανάρτηση «φωτιά»

Πηγή: pelop.gr

Πύρρος Δήμας: Ξεσήκωσε το Twitter αλλά όχι για κάποιο μετάλλιο – Τα σχόλια για τους φράχτες που έφεραν αντιδράσεις

Πύρρος Δήμας

Πύρρος Δήμας: Ξεσήκωσε το Twitter αλλά όχι για κάποιο μετάλλιο – Τα σχόλια για τους φράχτες που έφεραν αντιδράσεις

Μια φωτογραφία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μια υποψηφιότητα και δυο αναρτήσεις για τον φράχτη στον…

Βασιλικός αναλυτής για Μίντλετον: «Όλα δείχνουν ότι πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου»

Κέιτ

Βασιλικός αναλυτής για Μίντλετον: «Όλα δείχνουν ότι πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου»

Ο Βέλγος δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη μορφή καρκίνου από την οποία πάσχει η πριγκίπισσα της Ουαλίας…

Πρωτοφανές κύμα οργής για τον Καραμανλή και τα χειροκροτήματα της ντροπής: «Για γερά στομάχια η ομιλία του» – Χιλιάδες αναρτήσεις

Καραμανλής

Πρωτοφανές κύμα οργής για τον Καραμανλή και τα χειροκροτήματα της ντροπής: «Για γερά στομάχια η ομιλία του» – Χιλιάδες αναρτήσεις

Δεν ξέρουμε τι ήταν χειρότερο, τα όσα είπε ο Καραμανλής ή τα χειροκροτήματα από τους…

Α. Μπίνης: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του οργανισμού διερεύνησης σιδηροδρομικών ατυχημάτων

240327221854 athanasios mpinis 270324 1024x574 1

Α. Μπίνης: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του οργανισμού διερεύνησης σιδηροδρομικών ατυχημάτων

Σύμφωνα με πηγές από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, η παραίτηση του Αθανάσιου Μπίνη σχετίζεται…

Άγρια κόντρα Φαραντούρη με Πορτοσάλτε στο ΣΚΑΪ: «Να δείχνετε περισσότερο σεβασμό» (video)

profile player 960x540 26

Άγρια κόντρα Φαραντούρη με Πορτοσάλτε στο ΣΚΑΪ: «Να δείχνετε περισσότερο σεβασμό» (video)

Μετωπική κόντρα μεταξύ του Νικόλα Φαραντούρη και του Άρη Πορτοσάλτε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ

«Θερμή» υποδοχή Μητσοτάκη από ακτιβίστρια στον Καναδά – «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, 14.000 παιδιά είναι νεκρά στη Γάζα» (Video)

Screenshot 2 15

«Θερμή» υποδοχή Μητσοτάκη από ακτιβίστρια στον Καναδά – «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, 14.000 παιδιά είναι νεκρά στη Γάζα» (Video)

«Θα έπρεπε να ντρέπεστε. Πώς κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη».