Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Στο Ανθρωποκτονιών για να καταθέσει ο Δασκαλάκης

Εν αναμονή του πορίσματος για το θάνατο της Ίριδας και της Μαλένας από τους ιατροδικαστές Καρακούκη και Καλόγρια.  

5559930

Στο Ανθρωποκτονιών βρέθηκε σήμερα (16/06) το πρωί ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου και πατέρας των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης. 

Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν είναι ο μοναδικός που θα δώσει κατάθεση στο Ανθρωποκτονιών για την υπόθεση. Στο πλαίσιο της έρευνας για το αν η Ρούλα Πισπιρίγκου ευθύνεται και για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, υπάρχουν αναφορές πως πρόκειται να καταθέσουν και οι γονείς του.

Ο εν διαστάσει σύζυγος της γυναίκας που κατηγορείται μέχρι σήμερα για το θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, πήγε το πρωί στο Μέγαρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Εκεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε προκαθορισμένο ραντεβού με τους άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών που χειρίζονται την υπόθεση που τους τελευταίους μήνες έχει καθηλώσει το πανελλήνιο. 

Επιπλέον, αύριο στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής πρόκειται να δώσει κατάθεση ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη, ενώ αστυνομικοί θα έχουν τετ α τετ και με την μητέρα του, σύμφωνα με πηγές.

Χθες (15/06) κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών ταξίδεψε μέχρι την Πάτρα προκειμένου να λάβει κατάθεση από την ιατροδικαστή Αγγελική Τζιόλα. Όλα αυτά εν αναμονή του πορίσματος για το θάνατο της Ίριδας και της Μαλένας από τους ιατροδικαστές Καρακούκη και Καλόγρια το οποίο αναμένεται να παραδοθεί στις δικαστικές αρχές τα επόμενα 24ωρα.

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…