Newsroom

Newsroom

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: – Σπάει τη σιωπή η γιαγιά τους: «Nτρέπομαι πραγματικά – Είμαι καταβεβλημένη» (video)

Η γιαγιά των τριών παιδιών τα έβαλε με τους δημοσιογράφους και δήλωσε ότι ντρέπεται για τη στάση τους, διότι  «βγαίνουν στην τηλεόραση στοχοποιούν την κόρη της»

xxjvwryrwb620e01af17f85 4

Της σιωπή της έσπασε η γιαγιά των 3 παιδιών από την πρώτη, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, που πέθαναν υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες μέσα σε τρία χρόνια, και μίλησε για πρώτη φορά στο «Πρωινό» για την υπόθεση που συγκλονίζει την ελληνική κοινωνία.

Η γιαγιά των τριών παιδιών τα έβαλε με τους δημοσιογράφους και δήλωσε ότι ντρέπεται για τη στάση τους, διότι  «βγαίνουν στην τηλεόραση στοχοποιούν την κόρη της και πατάνε πάνω στον χαμό των παιδιών».

Τι δήλωσε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου:

«Είμαι η μητέρα της Ρούλας. Είμαι καταβεβλημένη. Να σας πω, έχουμε βάλει δικηγόρο και μπορείτε να μιλήσετε με αυτόν. Δεν έχουν δείξει κανένα σεβασμό στον θάνατο τριών παιδιών. Δεν σας ξέρω, αλλά έχω να πω ότι όλοι οι δημοσιογράφοι που έχουν βγει στην τηλεόραση και πατάνε πάνω στον θάνατο τριών παιδιών και σε μία μάνα που τη στοχοποιεί όλη η κοινωνία, ντρέπομαι πραγματικά. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Λίγη τιμή και σεβασμό σε αυτή την τραγωδία που έχει συμβεί. Θα έρθει η ώρα που θα μιλήσω, όχι τώρα όμως. Ας περιμένουνε τις εξετάσεις και ας βγάλουν κάποιο πόρισμα μετά και θα μιλήσουμε κι εμείς οι συγγενείς, και θα μπορέσουμε κι εμείς να πούμε περισσότερα πράγματα».

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…