Θανατηφόρο τροχαίο στην εθνική προς Ευζώνους

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν λεωφορείο συγκρούστηκε με δύο οχήματα στο 521ο χιλιόμετρο του ΠΑΘΕ

5367790

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στο 521ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, προς Ευζώνους. Ένα λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν Σέρβοι τουρίστες, συγκρούστηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες με δύο ΙΧ με αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληγοφορίες, να χάσουν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι.

Από το λεωφορείο, το οποίο είχε σερβικές πινακίδες και στο οποίο επέβαιναν 80 άτομα, τραυματίστηκαν περίπου 20 άτομα με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα περίπου 20 άτομα άλλα είναι ελαφρά τραυματισμένα και άλλα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αυτοκίνητο κινούνταν προς το συνοριακό σταθμό των Ευζώνων.

Λίγο μετά τη σύγκρουση του λεωφορείου με το ένα ΙΧ άλλο ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν μια γυναίκα και ένα παιδάκι έπεσε πάνω στο πρώτο εμπλεκόμενο.

Μιλώντας στο Mega ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός, δήλωσε ότι υπάρχει σε εξέλιξη επιχείρηση της πυροσβεστικής (στο σημείο βρίσκονται 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα).

Στο σημείο έφθασαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς με επτά οχήματα, οι οποίοι και απεγκλώβισαν τους επιβάτες του αυτοκινήτου. Την μεταφορά των επιβατών του λεωφορείου προσφέρθηκε να κάνει λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κιλκίς.