Θανάσης Καμπαγιάννης -Στήριξαν Κουρτάκη υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ

Σχόλιο μετά τη χθεσινή εκδίκαση της αγωγής που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας, αναφορικά με τα ψεύδη και τις συκοφαντίες του εκδότη της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Γιάννη Κουρτάκη για το σπίτι που νομίμως μισθώνει στο Σούνιο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε ο Θανάσης Καμπαγιάννης.  

Όπως σημειώνει ο εκ τω συνηγόρων του Αλέξη Τσίπρα σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, Θανάσης Καμπαγιάννης, στο ερώτημα αν οτιδήποτε από τα αναφερόμενα στο tweet του Γ. Κουρτάκη, βασίζεται σε δημοσιογραφικές πληροφορίες, η απάντηση του μάρτυρα του εναγόμενου και δημοσιογράφου στα «Παραπολιτικά», Θάνάση Φουσκίδη ήταν ξεκάθαρη:

«Καμία δημοσιογραφική πληροφορία». Σύμφωνα μ τον ίδιο όσα αναφέρει η ανάρτηση του Γ. Κουρτάκη στο Twitter ήταν «για να ιντριγκάρουν τον ενάγοντα και να τον αναγκάσουν να απαντήσει».

«Δηλαδή ένας εκδότης γράφει ότι κατασκευαστική εταιρεία πλήρωσε (!) για έξοδα επισκευής οικίας πρώην πρωθυπουργού. Ότι δηλαδή τελέστηκαν τα αδικήματα της δωροδοκίας και της δωροληψίας. Και όταν έρχεται η ώρα να αποδείξει τα λεγόμενά του, λέει “δεν έχω καμία πληροφορία, έτσι το ’πα, για τον ιντριγκάρω”» σημειώνει ο Θ. Καμπαγιάννης, υπενθυμίζοντας ότι για την εν λόγω υπόθεση, «έχουν προβεί σε δηλώσεις στήριξης προς τον εκδότη των Παραπολιτικών 34 υπουργοί και υφυπουργοί της κυβέρνησης, 66 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και 3-4 δανεικοί του ΚΙΝΑΛ».

Καταλήγοντας, ο συνήγορος του Αλ. Τσίπρα σχολιάζει ότι «αυτή είναι η “κανονικότητα” με την οποία πρέπει να συνηθίσουμε».

 

Φρικιαστική γυναικοκτονία στο Περού: Ένας 19χρονος έκαψε ζωντανή την φίλη του όταν του ζήτησε να χωρίσουν

Φρικιαστική γυναικοκτονία στο Περού: Ένας 19χρονος έκαψε ζωντανή την φίλη του όταν του ζήτησε να χωρίσουν

Η Κατερίνε Γκόμες, 18 ετών, είχε εισαχθεί το περασμένο Σάββατο σε νοσοκομείο, με εγκαύματα στο…

Επική γκάφα στην Κάτω Αχαΐα – Μπέρδεψαν τις εθνικές επετείους και γιορτάζουν αύριο την… 28η Οκτωβρίου

Επική γκάφα στην Κάτω Αχαΐα – Μπέρδεψαν τις εθνικές επετείους και γιορτάζουν αύριο την… 28η Οκτωβρίου

Μάλλον τα μπέρδεψαν στην Κ. Αχαϊα! Και αντί να στολίσουν για την 25η Μαρίου ενόψει…

Η χήρα του δημοσιογράφου του Γιώργου Καραϊβάζ: «Κάποιοι ήθελαν να του κλείσουν το στόμα»

Η χήρα του δημοσιογράφου του Γιώργου Καραϊβάζ: «Κάποιοι ήθελαν να του κλείσουν το στόμα»

Τη στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ σχολίασαν στον ΑΝΤ1 η χήρα του δημοσιογράφου και…