Θανάσης Καμπαγιάννης για εισαγγελική παρέμβαση κατά Πολάκη: Oι Εμφυλιοπολεμικές ονειρώξεις της ιεραρχίας της Εισαγγελίας δεν θα περάσουν

Σκληρή κριτική άσκησε ο δικηγόρος και σύμβουλος στο ΔΣ του ΔΣΑ, Θανάσης Καμπαγιάννης κατά της εισαγγελικής παρέμβασης στον Π. Πολάκη, κάνοντας λόγο για πρόκληση του βαθέος κράτους που δεν θα μείνει αναπάντητη

καμπαγιαννης3

Σε ανάρτηση του ο δικηγόρος και σύμβουλος στο ΔΣ του ΔΣΑ, Θανάσης Καμπαγιάννης, σχολίασε με καυστικό τρόπο την εισαγγελική παρέμβαση, με αφορμή τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη.

Ο Θανάσης Καμπαγιάννης, αφήνει αιχμές κατά της ιεραρχίας την ώρα που δεν διέταξε προκαταρκτική στις υποκλοπές για την κατασκοπία σε βάρος της ηγεσίας του στρατεύματος της Εισαγγελίας, κάνοντας λόγο για εμφυλιοπολεμικές ονειρώξεις.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Καμπαγιάννη:

«Η εισαγγελική παρέμβαση κατά του Π. Πολάκη για την ανάρτησή του, με ερευνώμενα αδικήματα “διέγερση σε βία” και “βία κατά δικαστών”, αποτελεί πρόκληση του βαθέος κράτους που δεν θα μείνει αναπάντητη. Δικαστικά, είναι η πάγια νομολογία των δικαστηρίων που θα απαντήσει και θα γελοιοποιήσει τη συγκεκριμένη δίωξη.

Πολιτικά (που είναι και το πιο σημαντικό), οι εμφυλιοπολεμικές ονειρώξεις της ιεραρχίας της Εισαγγελίας, που δεν διέταξε προκαταρκτική στις υποκλοπές για την κατασκοπία σε βάρος της ηγεσίας του στρατεύματος και διατάσσει για δηλώσεις βουλευτή, δεν θα περάσουν.

Και αυτό, θα το πούμε ίδιως εμείς που ο Πολάκης δεν είναι και δεν ήταν ποτέ του γούστου μας.
Μαζευτείτε γιατί θα θερίσετε θύελλες.»

Όταν ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε τα μαγικά του στους δρόμους του Ματαρό και τέσσερα χρόνια μετά έγινε πρωταθλητής Ευρώπης (video)

yamal barts

Όταν ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε τα μαγικά του στους δρόμους του Ματαρό και τέσσερα χρόνια μετά έγινε πρωταθλητής Ευρώπης (video)

Πριν τέσσερα χρόνια έκανε πλάκα στους φίλους του με τη μπάλα στα πόδια.