Newsroom

Newsroom

θα τρίξουν ξανά τα τσιμέντα του ΟΑΚΑ : Επιστρέφει η υπερειδική στο Ολυμπιακό στάδιο του Ράλι Ακρόπολις το 2022

Το ράλι Ακρόπολις ανεβαίνει σε άλλο επίπεδο και επιστρέφει στις ημέρες της δόξας του, καθώς το υπερθέαμα της σούπερ ειδικής του 2005 επιστρέφει ξανά στο ΟΑΚΑ   

211109141812 oaka akropolis 2

Μετά την άκρως επιτυχημένη επιστροφή του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις στο πρόγραμμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι, με τις μοναδικές εικόνες των εργοστασιακών ομάδων-αυτοκινήτων WRC- στο κέντρο της Αθήνας, η σκυτάλη πλέον έχει παραδοθεί επίσημα στη διοργάνωση του 2022 όπου όπως έχει ανακοινωθεί,  θα διοργανωθεί στις 8-11 Σεπτεμβρίου 2022.  Στον φετινό αγώνα, η ειδική διαδρομή «Cosmote 5G Athens Stage», που διοργανώθηκε γύρω από την Πλατεία Συντάγματος κέρδισε τις εντυπώσεις. Περισσότεροι από 30.000 θεατές έσπευσαν από νωρίς το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα, που με τη βοήθεια όλων, πρόσθεσε ακόμα μια «χρυσή σελίδα» στην ιστορία του αγώνα, αλλά ανεβάζοντας και πιο ψηλά το πήχη. Έτσι η διοργανώτρια αρχή της διοργάνωσης του Εθνικού μας αγώνα, αποφάσισε  η επόμενη εντυπωσιακή υπερειδική διαδρομή, να γίνει  μέσα στο κεντρικό στάδιο του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθήνας, όπως και το 2005.  Έτσι, πολύ περισσότεροι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού -και όχι μόνο- θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα. Θυμίζουμε ότι για την συγκεκριμένη super-ειδική διαδρομή, το 2005 το ΟΑΚΑ γέμισε από 60.000 φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, χαρίζοντας ένα μοναδικό θέαμα.

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…