«Θα τον καταπλήξω με το μέγεθος της αχαριστίας μου»

«Με τον κ. Τσακαλώτο μπορώ να κάνω μία ουσιαστική ιδεολογική αντιπαράθεση» δήλωσε ο Κ. Μητσοτάκης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου, με τον υπουργό Οικονομικών να δίνει τη δική του απάντηση μέσω Twitter.

4772359 2

Λίγα μόλις λεπτά μετά το πέρας της συζήτησης για ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, την Παρασκευή, η Νέα Δημοκρατία έσπευσε να αναγάγει, μέσω διαρροών, αυθαίρετα τον Ευκλείδη Τσακαλώτο ως συνομιλητή του Κυριάκου Μητσοτάκη επιχειρώντας να αποδομήσει το προφίλ και τις τοποθετήσεις του πρωθυπουργού.

Σήμερα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση επανήλθε, σημειώνοντας «Μπορώ να κάνω μία ουσιαστική ιδεολογική αντιπαράθεση. Ο κ. Τσακαλώτος έχει αρχή, μέση και τέλος όταν μιλάει και κρατάει το επίπεδο της αντιπαράθεσης εκεί που θα έπρεπε να είναι. Έχει και ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον χιούμορ αν και τα αστεία του μερικές φορές είναι σα να έχουν βγει από το ψυγείο. Αυτό το παραγνωρίζω, καθώς μπορώ να μιλήσω πολιτική».

Παράλληλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκτίμησε ότι με πολλά από τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός διαφωνεί ο υπουργός Οικονομικών, υποστηρίζοντας ότι του επιβλήθηκαν από το Μαξίμου.

Η απάντηση δεν άργησε να έλθει από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο με τον υπουργό Οικονομικών να απαντάει μέσω Twitter «Ευχαριστώ τον κ. Μητσοτάκη για τα καλά του λόγια. ​​Όπως είχε πει τον 19ο αιώνα ο Αυστριακός πρωθυπουργός, πρίγκηπας ​του Schwarzenberg, θα τον καταπλ​ήξω με το μέγεθος της αχαριστίας μου​».

Νεφέλη Μεγκ: Ξανά viral για όλους τους λάθος λόγους – Το giveaway πτυχίων νομικής που προκάλεσε αντιδράσεις

Καταγραφή 34

Νεφέλη Μεγκ: Ξανά viral για όλους τους λάθος λόγους – Το giveaway πτυχίων νομικής που προκάλεσε αντιδράσεις

Μάλιστα θα έχετε πτυχίο νομικής με 50% έκπτωση αν βάλετε τον κωδικό που δίνει η…