Θα σας δέρνουμε, αλλά θα είναι «γλυκό» το ξύλο…Κυνισμός Βορίδη για την αστυνομική βία(video)

«Η επιβολή του νόμου θα ευχόμασταν να γίνεται με προσφορά τριαντάφυλλων. Η επιβολή του νόμου εμπεριέχει στοιχεία αναγκαστικότητας», αυτό δήλωσε ο Μάκης Βορίδης αλλά εντάξει...το είπε «γλυκά»  

Βορίδης 0

Με ένα συνδυασμό έπαρσης, κυνισμού και ειρωνείας– κλασική συνταγή για τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης- ο Μάκης Βορίδης επιχείρησε τη δική του ερμηνεία  για τις ντροπιαστικές εικόνες ωμής βίας που διαδραματίστηκαν στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, δικαιολογώντας πλήρως τη στάση της αστυνομίας.

Όλα αυτά προφανώς, στην πάντα φιλόξενη συχνότητα του ΣΚΑΪ και εννοείται στην εκπομπή του Δημήτρη Οικονόμου «ΣΗΜΕΡΑ».

 «Η επιβολή του νόμου θα ευχόμασταν να γίνεται με προσφορά τριαντάφυλλων. Δεν έχει καταστεί αυτό δυνατό. Η επιβολή του νόμου εμπεριέχει στοιχεία αναγκαστικότητας… Το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας» δήλωσε ο Μάκης Βορίδης μιλώντας παράλληλα για «άσκηση νόμιμης βίας» που κάνει η αστυνομία.

Βέβαια όλο αυτό το είπε «γλυκά» οπότε πιστεύει μάλλον ότι δικαιολογείται να προσφέρει πολιτική κάλυψη στην επίδειξη αυταρχισμού και αντιδημοκρατικότητας από την Ελληνική Αστυνομία.

Στο τέλος, δεν παρέλειψε να μας ενημερώσει ότι όπως και στην ΑΣΟΕΕ… έτσι και «φυσικά θα συνεχίσουμε»

Πάντα τιμά το ακροδεξιό του παρελθόν ο υπουργός και πάντα η κυβέρνηση της ΝΔ του δίνει ευκαιρίες για να νοιώθει «καλά και γλυκά» που αποτελεί κορυφαίο στέλεχος της. 

Δείτε το περίφημο «το λέω γλυκά» του υπουργού:

Αν αντέχετε δείτε παρακάτω και όλο το σχετικό απόσπασμα:

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…