Θα «κυνηγήσει» και το Πρώτο Θέμα ο Αρκουμανέας ή μόνο το Κουτί της Πανδώρας;

Ήδη από το 2014 το Πρώτο Θέμα έγραφε για την επαγγελματική σχέση του Παναγιώτη Αρκουμανέα με εταιρείες του ζεύγους Γριβέα - Βάτσικα αλλά τα εξώδικα τα στέλνει στο koutipandoras.gr

NewsRoom 23/03/2020 | 16:04

 

Την ώρα που η ανθρωπότητα διανύει μια από τις σοβαρότερες κρίσεις της σύγχρονης ιστορίας της λόγω του κορονοϊού, ο άνθρωπος που είναι επιφορτισμένος με την αντιμετώπιση της πανδημίας στην Ελλάδα, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας έδειξε ότι έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο ώστε να στέλνει εξώδικα στο Κουτί της Πανδώρας επειδή αδυνατεί να διαχειριστεί τη δημοσιογραφική κριτική που του ασκείται.

Στο εξώδικο που έστειλε ο κ. Αρκουμανέας στο Κουτί της Πανδώρας (για άρθρο της ιστοσελίδας που δεν εξειδίκευε), τονίζει μεταξύ άλλων τα εξής αναφορικά με τη σχέση του με την εταιρεία του -διαβόητου πλέον- ζεύγους Γριβέα.

Γράφει λοιπόν μεταξύ άλλων στο εξώδικό του προς το koutipandoras ο κ. Αρκουμανέας:

«[...] ουδέποτε εργάστηκα -υπό οποιαδήποτε ιδιότητα και σε οποιαδήποτε εργασιακή θέση- στην αναφερόμενη από εσάς εταιρία «C&C», ή γενικότερα σε οποιαδήποτε άλλη εταιρία, συμφερόντων οιουδήποτε προσώπου εκ του αναφερόμενου από την εφημερίδα σας ζεύγους Γριβέα-Βάτσικα. Όπως προανέφερα, η αποκατάσταση της αλήθειας αποτέλεσε αντικείμενο άμεσης δημιογραφικής επανόρθωσης εκ μέρους της Εφημερίδας Των Συντακτών, κατόπιν σχετικής εξώδικης διαμαρτυρίας μου [...]». (ολόκληρο το εξώδικο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ)

Ας μας πει λοιπόν ο κατά τα άλλα εξαφανισμένος πρόεδρος του ΕΟΔΥ που αναδύεται μόνο για να τουιτάρει και για να στείλει εξώδικα αν έστειλε αντίστοιχο εξώδικο και στο «Πρώτο Θέμα» που έγραφε για τις σχέσεις του ίδιου με εταιρεία του ζεύγους Γριβέα - Βάτσικα ήδη από το μακρινό 2014.

Συγκεκριμένα, σε άρθρο του Πρώτου Θέματος αναρτημένο στις 20/01/2014 και με τίτλο «ο γιος του χωροφύλακα ήθελε να γίνει βασιλιάς των μπίζνες» αναφέρεται συγκεκριμένα: 

«Η καλή σχέση που είχε ο Γριβέας με τη δημαρχία Κακλαμάνη φάνηκε και μετά την ήττα του τελευταίου το 2010 καθώς σειρά ανθρώπων του απασχολήθηκαν κατόπιν στη C&C και την PBGI. Μεταξύ αυτών ήταν ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων, κ. Παναγιώτης Αρκουμανέας, το «δεξί χέρι» του δημάρχου».

Το εκτενές άρθρο για τα έργα και τις ημερες των Γριβέα - Βάτσικα που αναφέρει και τον Παναγιώτη Αρκουμανέα μπορεί κανείς να το διαβάσει ακόμη και σήμερα (23/3/2020) μέσα από την ιστοσελίδα του Πρώτου Θέματος. Αλήθεια, σε εκείνη την εφημερίδα έστειλε ποτέ εξώδικο ο κ. Αρκουμανέας για τις «ανακρίβειες»;