Newsroom

Newsroom

Θα "έσπρωχναν" στην αγορά της Αλεξανδρούπολης 5,5 τόνους με ακατάλληλα όστρακα (φωτογραφίες)

Επικίνδυνα «παιχνίδια» με την δημόσια υγεία έπαιξαν ορισμένοι στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης. Συνολικά, εντοπίστηκαν από Λιμενικούς της Αλεξανδρούπολης στην κατοχή…

ostraka1

Επικίνδυνα «παιχνίδια» με την δημόσια υγεία έπαιξαν ορισμένοι στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης. Συνολικά, εντοπίστηκαν από Λιμενικούς της Αλεξανδρούπολης στην κατοχή ενός 50χρονου, 5 τόνοι και 365 κιλά, ακατάλληλα για κατανάλωση όστρακα. Ο 50χρονος μετέφερε την υγειονομική αυτή «βόμβα»  με αγροτικό αυτοκίνητο και τα προόριζε για πώληση και εμπορία στην ευρύτερη περιοχή. Το φορτίο βεβαίως κατασχέθηκε και θα καταστραφεί.

Στο τρέιλερ που ρυμουλκούσε το αυτοκίνητο βρέθηκαν συγκεκριμένα από τους άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, 15 σάκοι που περιείχαν 327 κιλά όστρακα του είδους «τελλίνα» και 41 σάκοι που περιείχαν 609 κιλά όστρακα του είδους «αχιβάδα». Στη συνέχεια, λιμενικοί, παρουσία δικαστικού λειτουργού, έκαναν έρευνα στις εγκαταστάσεις του παλαιού γαριδοτροφείου Αλεξανδρούπολης, σημείο όπου διαπιστώθηκε ότι κατευθυνόταν ο 50χρονος οδηγός. Στην περιοχή συνελήφθησαν ο 72χρονος ιδιοκτήτης των εγκαταστάσεων επειδή τις λειτουργούσε χωρίς άδεια, καθώς και ένας 64χρονος που φέρεται ως μισθωτής μέρους των εγκαταστάσεων.

Επιπλέον, συνελήφθησαν ένας 40χρονος και δύο 60χρονοι, οι οποίοι φέρονται ότι είχαν αποθηκεύσει και επεξεργάζονταν μαζί με τους άλλους δύο σε γούρνες (όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες), όστρακα, επίσης ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση και συγκεκριμένα: 1.170 κιλά του είδους «τελλίνα», 850 κιλά του είδους «κυδώνια» και 2.400 κιλά του είδους «αχιβάδα». Την προανάκριση, διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…