«Εχουμε καταστραφεί»... θυμωμένος επιχειρηματίας αποδομεί το κυβερνητικό success story (video)

«Οι εμβολιασμοί έχουν πάει πίσω, θα βάλω ακόμα και τα… περιστέρια στην επιχείρησή μου»

NewsRoom 02/07/2021 | 18:34

Πληθαίνουν οι φωνές των επιχειρηματιών στην εστίαση που εκφράζουν έντονες αντιδράσεις και προβληματισμούς μετά τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για το διπλό μοντέλο λειτουργίας των επιχειρήσεων.

Μετά από τις δηλώσεις των γνωστών σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλου και του Λευτέρη Λαζάρου, όπου δημόσια κατέθεσαν πολύ έντονους προβληματισμούς αναφορικά στο νέο πλαίσιο λειτουργίας των επιχειρήσεων, σήμερα τη σκυτάλη πήρε ο Βασίλης Ακριβός, ένας γνωστός επιχειρηματίας εστίασης από τον μαζικό τουριστικό προορισμό της Σαντορίνης.

Στην εκπομπή του Mega ο γνωστός επιχειρηματίας στον χώρο του τουρισμού, όταν πήρε τον λόγο δήλωσε αμέσως ότι: «Εμείς έχουμε καταστραφεί γιατί οι εμβολιασμοί έχουν πάει πίσω. Δεν έχουμε τουρισμό γιατί η Ελλάδα είναι στο πορτοκαλί», καταρρίπτοντας έτσι το κυβερνητικό success story αναφορικά στην επιτυχία της ίδιας της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη να πείσει τον κόσμο να εμβολιαστεί.

Αγανακτισμένος ο κ. Ακριβός, δήλωσε ότι «Εγώ θα βάλω και τα… περιστέρια μέσα στην επιχείρησή μου.», γιατί, όπως δήλωσε ο ίδιος: «Δύο χρόνια δεν έχουμε μεροκάματο» υπενθυμίζοντας έτσι την πάγια κριτική των επαγγελματιών της εστίασης προς την κυβέρνηση ότι έμειναν εντελώς αβοήθητοι καθ' όλη τη διάρκεια της πανδημικής κρίσης. Συνέχισε μάλιστα σημειώνοντας ότι: «Από την αρχή της πανδημίας δεν υπάρχει εκπρόσωπος του κλάδου μας να συμβουλεύει την κυβέρνηση. Παίρνονται αποφάσεις για εμάς, χωρίς εμάς».

Συνεχίζοντας, ο ίδιος σημείωσε ότι: «Αν είχαν πάει πιο μπροστά η Ελλάδα θα ήταν κίτρινη και θα είχαμε τουρισμό. Τουρισμό δεν έχουμε γιατί η Ελλάδα είναι πορτοκαλί», ανέφερε για να συμπληρώσει ότι: «Δεν έρχεται κανένας εδώ πέρα. Εγγλέζοι δεν υπάρχουνε, Αμερικάνοι δεν υπάρχουνε, Κινέζοι δεν υπάρχουνε, δεν υπάρχει τίποτα στην Σαντορίνη».

Στο ερώτημα αν είναι εύκολο να διαχωρίσει την επιχείρηση σε εμβολιασμένους ή μεικτούς ο επιχειρηματίας της Σαντορίνης εξοργισμένος απάντησε ότι:

«Θα μου κουνήσει ο άλλος το διακοσάευρω και εγώ θα του πω φύγε ρε φίλε, δεν έχεις κάνει εμβόλιο;», αναφέρει συγκεκριμένα.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο από το 7:00 και μετά: