Θ. Μωραΐτης: “Βαγγέλη, επιτέλους…πήγαινε σπίτι σου!”

Να μιλήσουμε για θέματα που καίνε όπως η ταυτότητα του κόμματος, οι θέσεις, η στρατηγική,ακόμα και η ηγεσία ζήτησε ο…

Να μιλήσουμε για θέματα που καίνε όπως η ταυτότητα του κόμματος, οι θέσεις, η στρατηγική,ακόμα και η ηγεσία ζήτησε ο Θάνος Μωραΐτης στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ και τόνισε ότι το επερχόμενο συνέδριο «πρέπει να έχει διακυβεύματα, αλλιώς κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας», είπε χαρακτηριστικά. 


Ο κ. Μωραΐτης ζήτησε ανοιχτό συνέδριο της παράταξης και επεσήμανε: “αλλά να μην κάνουμε ξανά το ίδιο λάθος με την Ελιά”, ενώ σημείωσε πως “Το ΠΑΣΟΚ είναι ο κορμός της δημοκρατικής παράταξης”,  αναφερόμενος στις αποτυχημένες ουσιαστικά προσπάθειες του Ευάγγελου Βενιζέλου, με τις “πλάτες” ωστόσο του κινήματος να συνεργαστεί με σχήματα και κινήσεις πολιτών οι οποίοι προέρχονταν από τον ίδιο χώρο. “Μορφώματα που θα υποδύονται την παράταξη δεν μπορεί να ξαναϋπάρξουν επειδή απλά θα εξυπηρετεί κάποιους. Βαφτίσια με το ζόρι δεν γίνονται. Για μετεξέλιξη ο λόγος ανήκει στη βάση του ΠΑΣΟΚ», είπε χαρακτηριστικά ο Αιτωλοακαρνάνας βουλευτής και σημείωσε ότι: “στο συνέδριο πρέπει να συζητηθούν θέματα που καίνε όπως: Ταυτότητα, θέσεις, στρατηγική, ηγεσία. Πρότεινε δε να γίνει γενναίο προσκλητήριο στο συνέδριο χωρίς προσωπικούς εγωισμούς”.


Στη συνέχεια ο κ. Μωραΐτης, τόνισε πως: “Δεν θα χαρίσουμε και δεν θα απαξιώσουμε κανέναν. Κάποιοι, πιστεύουν ότι μεταθέτοντας τις εξελίξεις θα έχουν ρόλο στο πολιτικό “νταραβέρι” της επόμενης ημέρας και ας έχει εξαϋλωθεί το σύμπαν γύρω τους”, ενώ απευθυνόμενος σε όσους προσπαθούν να αποτρέψουν το συνέδριο του κόμματος, ξεκαθάρισε ότι διαφοροποιείται γιατί δεν πιστεύει σε ένα μικρό και καθαρό ΠΑΣΟΚ όπου όλοι θα λέμε τα ίδια χαρακτηρίζοντας μάλιστα αδιανόητο να οδηγηθεί το ΠΑΣΟΚ σε εκλογές χωρίς να επανακαθορίσει την ιδεολογική του ταυτότητα.


Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ άφησε για μια ακόμη φορά αιχμές κατά της ηγεσίας του κόμματος, ενώ ασκώντας σκληρή κριτική στον Ευάγγελο Βενιζέλο, είπε: “δεν πείθουμε κανέναν απλά επειδή αυτοπροσδιοριζόμαστε ως προοδευτικός πόλος. Οι τακτικισμοί μας βύθισαν και αυτοί θα μας βυθίσουν ακόμα περισσότερο αν δεν αλλάξουμε πορεία”, και υπογράμμισε ότι “κάθε φορά βάζουμε όλο και πιο χαμηλά τον πήχη της κυβερνητικής συνεργασίας. Το ΠΑΣΟΚ γίνεται μονίμως μέρος του προβλήματος».

Δήμος Αθηναίων: Κλειστοί αύριο Δευτέρα όλοι οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών

Δήμος Αθηναίων: Κλειστοί αύριο Δευτέρα όλοι οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών

Σε συνέχεια της απόφασης για κλείσιμο των σχολείων στην Αττική

Aναγνώστης αδειάζει…το εμετικό άρθρο του Τάκη Θεοδωρόπουλου για τον Ξαρχάκο στην Καθημερινή

Aναγνώστης αδειάζει…το εμετικό άρθρο του Τάκη Θεοδωρόπουλου για τον Ξαρχάκο στην Καθημερινή

Σε ένα χολερικό κείμενο, σε αντίθεση με όλα τα δημοσιεύματα που μόνον επαίνους είχαν για…