Τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου βγαίνουν τα τρακτέρ στην Καρδίτσα

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν από τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου οι αγρότες της Καρδίτσας ανεβάζοντας τα τρακτέρ στον αυτοκινητόδρομο προς Λάρισα.

NewsRoom 15/01/2018 | 21:22

Αυτό αποφασίστηκε στη μαζική σύσκεψη αγροτικών Συλλόγων που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στον Παλαμά. Σύμφωνα με την απόφαση τα τρακτέρ της Καρδίτσας θα κινηθούν την προαναφερόμενη ημερομηνία στον κόμβο του Ε-65 στο "Δέλτα" και να πάρουν θέση πάνω στον νέο αυτοκινητόδρομο, χωρίς να ξεκαθαρίζεται αν θα υπάρξει αποκλεισμός.

Η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα από εκπροσώπους τουλάχιστον 20 χωριών του νομού μας που εκπροσωπήθηκαν στη σύσκεψη από σχεδόν 100 αγρότες. Η συμμετοχή δείχνει σύμφωνα με τους διοργανωτές την αποφασιστικότητα του αγροτικού κόσμου, όπως και ο μεγάλος αριθμός τρακτέρ που βρίσκονται στις πλατείες των χωριών.

Αύριο Τρίτη θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων για να συντονιστεί πανελλαδικά η δράση και θεωρείται βέβαιη η πραγματοποίηση τουλάχιστον ενός συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη, το διάστημα 1 με 4 Φεβρουαρίου, όταν και είναι προγραμματισμένη η έκθεση Agrotica.

Πηγή: KarditsaLive.Net