Τετρακίνητος Παναθηναϊκός

Από τεσσάρα σε τεσσάρα ο Παναθηναϊκός. Μετά την νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο, οι πράσινοι φιλοδώρησαν με τέσσερα γκολ και τον Παναιτωλικό, αυτή τη φορά για το Πρωτάθλημα.

58a0b7ee1dc5242d618b45c0

Οι πράσινοι στο πρώτο ημίχρονο είχαν τον έλεγχο του αγώνα χωρίς όμως να καταφέρουν να απειλήσουν με πολλές αξιώσεις τον Παναιτωλικό. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι είχαν την μεγαλύτερη ευκαιρία, με τον Λόπες να παίρνει την μπάλα από κεφαλιά του Τσοκάνη σχεδόν από το κέντρο, τη μπάλα να σκάει και να φτάνει μέχρι την περιοχή του Παναθηναϊκού, και τον Λόπες με σουτ στην κίνηση να στέλνει τη μπάλα μόλις άουτ. Οι πράσινοι απείλησαν και αυτοί στις καθυστερήσεις με κεφαλιά του Μπεργκ, όμως το ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ.

Στο δεύτερο μέρος όμως, ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να μην αστειευτεί. Έτσι, στο 67ο λεπτό, από σέντρα του Χουλτ, ο Βιγιαφάνες έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στον Τσοκάνη και ο Μπεργκ σε κενή εστία έκανε ο 1-0. Στο 80, οι πράσινοι έβγαλαν αντεπίθεση, ο Μπεργκ έπιασε σουτ έξω απτην περιοχή και με τη βοήθεια του ποδιού του Κούσα, κρέμασε τον Κυριακίδη για το 2-0. Στο 89ο λεπτό, ο Βιγιαφάνιες με εξαιρετική κάθετη βρήκε τον Λουντ ο οποίος έγραψε το 3-0 με πλασέ και στις καθυστερήσεις, ο Μπεργκ ολοκλήρωσε το χατ τρικ όταν από σέντρα του Ζέκα, έπιασε την κεφαλιά, ο Κυριακίδης γλίστρησε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 4-0. 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…