Τέταρτο μνημόνιο προβλέπει ο Καμίνης λόγω… των μέτρων ελάφρυνσης (video)

Σε πλήρη εναρμόνιση με τις πρόσφατες δηλώσεις Βρούτση που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων, ο κ. Καμίνης προέβλεψε 4ο μνημόνιο επειδή τα μέτρα ελάφρυνσης «υπονομεύουν το μέλλον της οικονομίας»

1973606

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η… «πρόβλεψη» του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ, Γιώργου Καμίνη, ότι τα μέτρα ελάφρυνσης που θέσπισε η κυβέρνηση μπορεί να οδηγήσουν την επόμενη κυβέρνηση σε τέταρτο μνημόνιο.

Ερωτόμενος για το αν η νέα κυβέρνηση θα παραλάβει «καμμένη γη» και θα χρειαστεί νέο μνημόνιο, ο κ. Καμίνης απάντησε θετικά.

«Είναι πάρα πολύ πιθανό, εγώ δε θα το απέκλεια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ

«Διαβάζουμε σοβαρούς ανθρώπους που λένε ότι όλες αυτές οι παροχές στην ουσία υπονομεύουν το μέλλον της χώρας», εξήγησε, σε πλήρη αντιστοιχία με την παλαιότερη δήλωση του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Βρούτση, που είχε υποστηρίξει ότι «η ρύθμιση των 120 δόσεων, όπως κάθε ρύθμιση, υπονομεύει την εθνική οικονομία», προκαλώντας τότε σάλο αντιδράσεων.

«Εδώ θέλουμε αντί να κάνουμε αυτά τα πράγματα, κάποια στιγμή να κάτσουμε σε ένα τραπέζι να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για το μέλλον της οικονομίας γιατί εγώ φοβάμαι πάρα πολύ», συμπλήρωσε ο κ. Καμίνης.

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…