Τεστ κορονοϊού για τον Λαγό και αμετανόητο παραλήρημα

«Εάν δε βγει θετικό το τεστ κορονοϊού που έκανα, τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στις 10 το πρωί θα είμαι στο δικαστήριο.»

4485826 1

Ο Ιωάννης Λαγός, ένοχος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης μαζί με τους Μιχαλολιάκο, Κασιδιάρη, Παππά, Ματαθαιόπουλο, Παναγιώταρο και Μίχο, επιδόθηκε σε νέο ένα παραλήρημα μέσω Twitter, επιμένοντας στις αιτιάσεις του περί «χούντας» και «στέρησης δικαιώματος λόγου».

Ο νυν ανεξάρτητος ευρωβουλευτής και πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, αναφέρει πως θα βρεθεί στο δικαστήριο τη Δευτέρα «αν δε βγει θετικό το τεστ κορονοϊού».

Μετά την ιστορική καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση και εν αναμονή της απόφασης των ποινών, ο Λαγός συνεχίζει τις απειλές του και καλεί κόσμο τη Δευτέρα στο δικαστήριο. 

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Εάν δε βγει θετικό το τεστ κορονοϊού που έκανα, τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στις 10 το πρωί θα είμαι στο δικαστήριο.Έχω δικαίωμα λόγου.Θα ακουστούν ΟΛΑ.Γκρεμίζοντας τη χούντα τους.Σας περιμένω εκεί. Ακόμα και μόνος όμως θα πάω»

Μάλλον ξεχνάει ότι ο κόσμος που συγκεντρώνεται έξω από το Εφετείο κατά τη διάρκεια της δίκης της Χρυσής Αυγής ζητά την καταδίκη του φασισμού και όχι το ξέπλυμα της ναζιστικής οργάνωσης και των στελεχών της.

Παράλληλα όπως επεσήμαναν στο ρεπορτάζ τους από το Εφετειο οι δημοσιογράφοι Δανάη Κισκήρα – Μπαρτσώκα και Αντώνης Ρηγόπουλος το απόγευμα της Τετάρτης μετά την καταδικαστική απόφαση, ο καταδικασμένος πια για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και μέλος της Ευρωβουλής μπορεί για την ώρα να χαίρει ασυλίας αλλά η άρση της αναμένεται να έρθει πολύ σύντομα στην περίπτωση που η ποινή που του επιβληθεί προβλέπει φυλάκιση. 

Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα επίσημο αίτημα από τις ελληνικές αρχές στον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου ο οποίος το προωθεί στην ειδική επιτροπή προς εξέταση.

Μετά ακολουθεί ψηφοφορία με ανάταση χεριού.

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…