Τέσσερις θάνατοι πορνοστάρ σε τρεις μήνες – Τι συμβαίνει στην βιομηχανία του πορνό

Τέσσερις θάνατοι πορνοστάρ μέσα σε μόλις τρεις μήνες είναι ο απολογισμός γεμίζοντας ερωτηματικά για το τι πραγματικά συμβαίνει στην βιομηχανία πορνό και τις πρωταγωνίστριες ερωτικών ταινιών οι οποίες ηθελημένα ή μη βάζουν τέλος στη ζωή τους.

5a5600911dc52431628b4611

Το τελευταίο θύμα ήταν η 20χρονη Olivia Nova. Η νεαρή γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο Λας Βέγκας, μέσα στο διαμέρισμά της, χωρίς, μέχρι στιγμής, να έχει γίνει γνωστή η αιτία θανάτου της. Είχε ξεκινήσει να εργάζεται ως μοντέλο όταν ήταν 12 ετών και από τον περασμένο χρόνο είχε αρχίσει να ασχολείται με τη βιομηχανία του πορνό.


Όπως είχε πει σε συνέντευξή της ονειρευόταν να τελειώσει το σχολείο, ενώ, σε μήνυμά της στο Twitter, ανέφερε ότι πέρασε ολομόναχη τα Χριστούγεννα, ζητώντας μάλιστα από τους followers της να της φτιάξουν τη διάθεση.

Ο εκπρόσωπος της LA Direct Models επιβεβαίωσε τον θάνατό της, λέγοντας: «Ενώ συνεργαστήκαμε με την Olivia για μικρό χρονικό διάστημα, τη γνωρίσαμε ως ένα όμορφο κορίτσι με πολύ γλυκιά και ευγενική προσωπικότητα. Είμαστε σοκαρισμένοι. Ήταν εντελώς ξαφνικό. RIP γλυκέ άγγελε».


Yuri Luv: Νεκρή από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών

Στις 19 Δεκέμβρη βρέθηκε νεκρή από τον ιδιοκτήτη της οικείας της, η 31χρονη πορνοστάρ, Yuri Luv.

Βρέθηκε πεσμένη στο πάτωμα δίπλα από το κρεβάτι της, στο σπίτι όπου διέμενε στην Καλιφόρνια.


Η 31χρονη πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, καθώς βρέθηκαν δίπλα της πολλά χάπια.

Η Yuri Luv είχε περισσότερες από 200 ταινίες στο ενεργητικό της, αποτελώντας μία από τις δημοφιλέστερες πορνοστάρ σε διάφορα site του διαδικτύου.


Η αυτοκτονία της 23χρονης August Ames

Λίγες ημέρες πριν το θάνατο της Yuri Luv άλλη μία διάσημη πορνοστάρ είχε φύγει από τη ζωή. Ο λόγος για τη August Ames ή αλλιώς η Mercedes Grabowski όπως είναι το πραγματικό της όνομα, η οποία βρέθηκε νεκρή στις 5 Δεκεμβρίου στο σπίτι της στο Camarillo της Καλιφόρνια.

Η 23χρονη πορνοστάρ ήταν μία από τις πλέον επιτυχημένες πρωταγωνίστριες της βιομηχανίας των ερωτικών ταινιών και είχε πρωταγωνιστήσει σε πάνω από 290 ταινίες ερωτικού περιεχομένου.

Η 23χρονη είχε αφήσει ένα σημείωμα που ζητούσε συγγνώμη από τους γονείς της, ωστόσο δεν είχε αναφέρει σε αυτό το διαδικτυακό bullying που δεχόταν.  


Άνθρωποι που την γνώριζαν είπαν πως έπασχε από μακροχρόνια κατάθλιψη. Άλλοι πάλι από τη βιομηχανία του πορνό, κάνουν λόγο για έναν από τους πιο πρόσχαρους και προσιτούς ανθρώπους του χώρου.

«Ήταν το πιο ευγενικό άτομο που ήξερα και σήμαινε τα πάντα για μένα. Σας παρακαλώ αφήστε ήσυχη την οικογένειά μου σε αυτή την δύσκολη στιγμή», δήλωσε ο σύζυγος της νεαρής πορνοστάρ.

Πριν μερικές μέρες, η August Ames είχε κατηγορηθεί για ομοφοβία, όταν ανέβασε ένα tweet, στο οποίο ανέφερε πως δεν θέλει να γυρίσει ερωτική σκηνή με άνδρα που έχει κάνει σεξ με άτομο του ίδιου φύλου.


Συγκεκριμένα, στις 3 Δεκεμβρίου είχε γράψει: «Όποια κοπέλα με αντικαταστήσει στο αυριανό γύρισμα, να ξέρει πως θα είναι μαζί με έναν άνδρα, ο οποίος έχει γυρίσει γκέι πορνό. Απλά να το ξέρει. Οι ατζέντηδες νοιάζονται καθόλου για τους ανθρώπους που εκπροσωπούν;».

Αμέσως ξέσπασε σάλος και η ίδια επανήλθε με ένα νέο tweet για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να δώσει εξηγήσεις:

«Δεν είμαι ομοφοβική. Τα περισσότερα κορίτσια δεν κάνουμε γυρίσματα με άντρες που έχουν γυρίσει γκέι πορνό για λόγους ασφαλείας. Δεν βάζω σε κίνδυνο το σώμα μου. Δεν ξέρω τι κάνουν στην προσωπική τους ζωή». 


Ο ξαφνικός θάνατος της Shyla Stylez

Στις 9 Νοεμβρίου, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στον ύπνο της η 35χρονη πορνοστάρ, Shyla Stylez, προκαλώντας σοκ στην βιομηχανία των ερωτικών ταινιών, καθώς ήταν ιδιαιτέρως δημοφιλής και αγαπητή.

Η συνάδελφός της Alana Evans την παρομοίασε με την Μέριλιν Μονρό. Περισσότερες λεπτομέρειες ωστόσο για τα αίτια του θανάτου της δεν έγιναν γνωστά.

Η Stylez – Amanda Friedland όπως ήταν το πραγματικό της όνομα- αφότου τελείωσε το λύκειο μετακόμισε στο Βανκούβερ, όπου εργάστηκε ως cam girl, πριν μεταπηδήσει στην Porn Valley της Καλιφόρνια, όπου έκανε πάνω από 400 βίντεο.


Οι τέσσερις θάνατοι των νεαρών πορνοστάρ έχει δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά για το τι ακριβώς συμβαίνει πίσω από τις κάμερες. Η αποκάλυψη της August Ames πως την κατηγορούσαν για ομοφοβία επειδή δεν ήθελε να γυρίσει ερωτική σκηνή με άνδρα που έχει κάνει σεξ με άτομο του ίδιου φύλου είναι μόνο ένα περιστατικό που αποκαλύπτει τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πρωταγωνίστριες ερωτικών ταινιών καθημερινά στην δουλειά τους.

Επίσης, μία φίλη και συνάδελφος της Yuri Luv τόνισε ότι δεν υπάρχει σεβασμός απέναντί τους, λόγω της φύσης του επαγγέλματός τους.

«Το να είσαι πορνοστάρ είναι το πιο δύσκολο επάγγελμα που μπορεί να φανταστεί κανείς και εύχομαι αυτά τα κορίτσια να τυγχάνουν περισσότερου σεβασμού για το επάγγελμα και τη δύσκολη δουλειά τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων