Τέσσερις γυναίκες κατηγορούν τον Μπιλ Κλίντον για σεξουαλική επίθεση

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον έρχεται τώρα αντιμέτωπος με ένα νέο κύμα αποκαλύψεων για το παρελθόν του μετά τις αγωγές που κατέθεσαν τέσσερις γυναίκες σε βάρος του κατηγορώντας τον για σεξουαλική παρενόχληση.

5a13e5be1dc5242e078b461c

Οι τέσσερις γυναίκες, η ταυτότητα των οποίων δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή ήταν χαμηλόβαθμες υπάλληλοι στις εταιρείες του δισεκατομμυριούχου επενδυτή Ρον Μπαρκλ, εκεί όπου ο Μπιλ Κλίντον προσελήφθη στις αρχές της δεκαετίας του 2000 όταν ο Κλίντον είχε αποχωρήσει από την θέση του Προέδρου των ΗΠΑ.

Για να βοηθήσει τον Μπαρκλ ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε ταξίδια με το ιδιωτικό αεροσκάφος του εκατομμυριούχου στο οποίο επέβαιναν όμορφες γυναίκες και είχε το χαρακτηριστικό παρατσούκλι Air F… One.

Πάντως, οι δικηγόροι των τεσσάρων γυναικών έχουν ενημερώσει τον Κλίντον ότι ετοιμάζονται να υποβάλουν αγωγές εκατομμυρίων ή ακόμα και να προχωρήσουν σε δημοσιοποίηση των κατηγοριών τους με συνέντευξη τύπου.

Το όνομα του Μπιλ Κλίντον έχει αναμειχθεί πολλές φορές σε ερωτικά σκάνδαλα. Υπενθυμίζεται ότι στο τέλος της δεκαετίας του ’90 υποχρεώθηκε να πληρώσει το ποσό των 850.000 δολαρίων προκειμένου να έρθει σε συμβιβασμό με την Πόλα Τζόουνς, μια υπάλληλο της πολιτείας του Αρκάνσας, στην οποία ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν κυβερνήτης, που τον είχε κατηγορήσει για σεξουαλική επίθεση.


Το σημαντικότερο σκάνδαλο, πάντως, που ταλαιπώρησε τον Μπιλ Κλίντον ήταν αυτό με τη Μόνικα Λεβίνσκι.