Newsroom

Newsroom

Τέσσερα τα θύματα του κορονοϊού στην Ελλάδα

Στο νοσοκομείo ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης κατέληξε ο τέταρτος ασθενής από τον κορονοϊό στην Ελλάδα. 

fs hospital

Το τέταρτο θύμα της επέλασης του κορονοϊού θρηνεί η χώρα μας, καθώς πέθανε ο 53χρονος που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ.

Το Σάββατο ανακοινώθηκαν δύο θάνατοι από τον νέο κορονοϊό, καθώς ένας 90χρονος, με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, ο οποίος εισήχθη με πνευμονία στο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο» στις 11 Μαρτίου 2020 κατέληξε το πρωί του Σαββάτου. Ο 90χρονος καταγόταν από τη Δαμασκηνιά Βοΐου της Κοζάνης. Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύονται άλλοι δυο συγγενείς του.

Ο δεύτερος θάνατος αφορά έναν 67χρονο από τη Ζάκυνθο, με υποκείμενα νοσήματα, ο οποίος εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου στις 12 Μαρτίου 2020, διασωληνώθηκε την ίδια μέρα και κατέληξε σήμερα το πρωί.

O πρώτος θάνατος από το νέο κορονοϊό ανακοινώθηκε πριν από δύο ημέρες. Πρόκειται για τον 66χρονο συνταξιούχο εκπαιδευτικό από την Αμαλιάδα, μέλος της ομάδας των ταξιδιωτών στους Αγίους Τόπους

Το σύνολο των κρουσμάτων στην Ελλάδα είναι πλέον 228 εκ των οποίων 22 δεν έχουν ταξιδιωτικό ιστορικό και δεν σχετίζονται φανερά με υπάρχοντα κρούσματα. Συνολικά 57 ασθενείς νοσηλεύονται, πέντε από αυτούς διασωληνωμένοι, ενώ 8 ασθενείς έχουν πάρει ήδη εξιτήριο.

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους