Newsroom

Newsroom

Τέσσερα συγκλονιστικά βίντεο από το έγκλημα στο Μοσχάτο – Τα πρώτα λεπτά μετά τη δολοφονία

Τις πρώτες στιγμές έξω από το πρακτορείο ΟΠΑΠ μετά την δολοφονία του 47χρονου Μάριου Λουκόπουλου από τον παραολυμπιονίκη ΒασίληΤσαγκάρη την περασμένη Τρίτη, κατέγραψε κάτοικος της περιοχής από το μπαλκόνι διαμερίσματος που βρίσκεται απέναντι από το πρακτορείο.

58d8da171dc524e2578b4829

Πρόκειται για συνολικά τέσσερα βίντεο που δημοσίευσε ο Ελεύθερος Τύπος.

Στο πρώτο βίντεο φαίνεται η αναστάτωση που επικρατεί έξω από το πρακτορείο. Μάλιστα για να μπει η διασώστρια του ΕΚΑΒ και να δώσει στον τραυματία τις πρώτες βοήθειες, χρειάζεται να μπουσουλήσει, αφού τα ρολά δεν έχουν σηκωθεί τελείως.


Στο δεύτερο βίντεο ένας άνδρας του ΕΚΑΒ σκύβει και μπαίνει με φακό στο σκοτεινό πρακτορείο ΟΠΑΠ όπου βρίσκεται εγκλωβισμένος και βαριά τραυματισμένος ο 47χρονος.

Υπενθυμίζεται πως ο δράστης ομολόγησε από την πρώτη στιγμή πως αφότου πυροβόλησε τον 47χρονο στη συνέχεια κατέβασε τα ρολό του καταστήματος και πήγε σπίτι του.


Στο τρίτο βίντεο έχει καταγραφεί η στιγμή που το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τον τραυματία αποχωρεί από το σημείο. Ο Μάριος Λουκόπουλος υποκύπτει στα τραύματά του.


Στο τέταρτο φαίνεται το ΕΚΑΒ και η αστυνομία που βρίσκονται έξω από το πρακτορείο.


Στον ανακριτή ο παραολυμπιονίκης

Ο Βασίλης Τσαγκάκης, οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή για να απολογηθεί.

«Είναι δύσκολη στιγμή σεβαστείτε την σας παρακαλώ», είπε στους δημοσιογράφους που ζητούσαν μια δήλωση και τον ρωτούσαν αν το όπλο με το οποίο έγινε το φονικό, ήταν δικό του, όπως έχει υποστηρίξει στην κατάθεσή του.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, στην κατάθεσή του το θύμα μπήκε το μοιραίο βράδυ στο πρακτορείο του και άρχισε να τον βρίζει και να τον προσβάλει.

«Μπήκε μέσα στο πρακτορείο και άρχισε να με βρίζει. Μου φώναζε ότι είμαι ανίκανος να έχω σεξουαλικές επαφές γιατί είμαι ανάπηρος, ότι επειδή είμαι καθηλωμένος δεν με υπολογίζει καμία γυναίκα. Ούρλιαζε ότι είμαι ανίκανος. Μετά με έβριζε επειδή είχα σχέση με την πρώην γυναίκα του. Με απειλούσε ότι αν δεν πάω στο δικαστήριο που έχει μαζί της να καταθέσω υπέρ του και σε βάρος της, τότε θα σκοτώσει τη μάνα μου και τον αδερφό μου. Χαρακτηριστικά μου είπε ότι μόνο έτσι, αν πάω στο δικαστήριο, θα εξιλεωθώ απέναντί του.Μετά με έβριζε επειδή είχα σχέση με την πρώην γυναίκα του. Με απειλούσε ότι αν δεν πάω στο δικαστήριο που έχει μαζί της να καταθέσω υπέρ του και σε βάρος της, τότε θα σκοτώσει τη μάνα μου και τον αδερφό μου. Χαρακτηριστικά μου είπε ότι μόνο έτσι, αν πάω στο δικαστήριο, θα εξιλεωθώ απέναντί του. Εγώ ήξερα ότι είχε σχέση με όπλα, ότι ανήκε σε σκοπευτικό σύλλογο και ότι έμπλεκε συνέχεια σε καβγάδες. Η μητέρα μου τον έχει δει να την παρακολουθεί. Όταν κατάλαβα ότι θα ορμήσει έβγαλα το όπλο για να αμυνθώ», υποστήριξε ο δράστης της δολοφονίας. 

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…