Το τερμάτισε ο Πορτοσάλτε: «Θέλετε να γίνω hashtag πάλι; – Μην βάζεις βενζίνη – Μάθε σε ποιο κόσμο ζεις» (video)

Μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις ότι βενζίνη δεν βάζουν άνθρωποι των 500 ευρώ και άρα δεν χρειάζονται χαμηλές τιμές σήμερα προέτρεψε τους πολίτες να μάθουν σε ποιον κόσμο ζουν 

Κατάφερε να ξεπεράσει ακόμα και τον χειρότερό του εαυτό ο Άρης Πορτοσάλτε. Λίγες μέρες μετά το απίστευτο κρεσέντο προκλητικότητας και κυνισμού όπου ο δημοσιογράφος έλεγε ότι βενζίνη δεν βάζουν και άρα δεν χρειάζονται χαμηλές τιμές οι άνθρωποι των 500 ευρώ, σήμερα επανήλθε για να προτρέψει τον κ. Βαγγέλη Παπαδημητρίου να μην βάζει βενζίνη, αφού δεν μπορεί να την πληρώσει.

Υπενθυμίζονται αρχικά αυτά που είχε δηλώσει πριν από κάποιες μέρες στην ίδια εκπομπή:

Σήμερα προέβη σε ακόμα μία δήλωση, ανάλογου ύφους, στο πλαίσιο μια αντιπαράθεσης που είχε με τον Βαγγέλη Παπαδημητρίου στην εκπομπή «Σήμερα».

Όταν λοιπόν ο κ. Παπαδημητρίου ζήτησε την παρέμβαση της κυβέρνησης για την συγκράτηση των τιμών της βενζίνης που έχουν πλησιάσει ακόμα και τα 2 ευρώ το λίτρο, εκείνος απαντούσε «δεν είναι αγορανομία ρε φίλε, μάθε σε ποιο κόσμο ζεις».

Μάλιστα ο ίδιος όχι μόνο επέλεξε να δικαιολογήσει με άκρως κυνικό τρόπο την κυβερνητική απραξία για τη συγκράτηση των τιμών στα καύσιμα, αλλά «προέτρεψε» και τον συνομιλητή του να μην βάζει βενζίνη.

Όπως συγκεκριμένα είπε: «Ε μην βάζεις βενζίνη. Εγώ δεν βάζω βενζίνη», με τον Βαγγέλη Παπαδημητρίου να του απαντά: «Να μην βάζω βενζίνη; Αυτή είναι η άποψή σου; Να βάζω βενζίνη, να μην ανάψω το καλοριφέρ; Τι αντίληψη είναι αυτή;»

 

Yπουργείο Ανάπτυξης: Βγήκαν «μαχαίρια» για τα πριμ παραγωγικότητας – Καταγγελίες ότι δόθηκαν σε «αρεστούς» και όχι «άριστους»

EK - Σκρεκας

Yπουργείο Ανάπτυξης: Βγήκαν «μαχαίρια» για τα πριμ παραγωγικότητας – Καταγγελίες ότι δόθηκαν σε «αρεστούς» και όχι «άριστους»

«Γιατί αποκλείονται υπάλληλοι με τη δικαιολογία ότι δεν προσφέρουν έργο και παρατηρείται το φαινόμενο να…

«Pietà» της Μάρθας Μπουζιούρη – Μία παράσταση θεάτρου ντοκιμαντέρ για τις γυναικοκτονίες

«Pietà» της Μάρθας Μπουζιούρη – Μία παράσταση θεάτρου ντοκιμαντέρ για τις γυναικοκτονίες

Η παράσταση θεάτρου ντοκιμαντέρ, «Pietà», της Μάρθας Μπουζιούρη έρχεται στην Κεντρική Σκηνή του Θεάτρου του…