Το τερμάτισε ο Μητσοτάκης-Οι εργαζόμενοι δεν θέλουν να αυξηθεί ο μισθός τους!

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης,  κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του με τον Γ. Αυτιά στον ΣΚΑΪ, καθώς ήταν-εκτός των άλλων- και θρασύς

4510842 1

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για  μια ακόμη φορά έδειξε πόσο εμπαίζει τους Έλληνες πολίτες και εκτός από την εικόνα του, δεν υπολογίζει κανένα και τίποτα μπροστά στο δικό του κύρος. Σήμερα το πρωί, κι ενώ έπρεπε να μιλήσει για την υγειονομική, οικονομική, ενεργειακή κρίση που έχει σπείρει η κυβέρνησή του στον λαό, ο ίδιος, για να δικαιολογήσει τους μισθούς πείνας των εργαζόμενων – από τους χειρότερους στην Ευρώπη – την ίδια ώρα που παχυλοί λογαριασμοί ρεύματος, ενέργειας, νερού, φτάνουν στα ελληνικά νοικοκυριά κάθε μήνα, δήλωσε: «Αν ρωτήσετε και τους εργαζόμενους, ξέρουν πολύ καλά ότι ο κατώτατος σήμερα δεν μπορεί να πάει στα 800 ευρώ»!

Ο  Πρωθυπουργός μάλιστα συνέχισε το κρεσέντο κυνικότητας λέγοντας  πως όποιος θέλει ελληνικό γάλα, θα το πληρώσει και ακριβά… επειδή είναι ελληνικό.

Άρα, με λίγα λόγια, αυτό που υπονόησε ο κ.Μητσοτάκης, είναι οι πολίτες να στραφούν στις πολυεθνικές που έχουν το γάλα φθηνότερα; Πονηρός ο Πρωθυπουργός, με την ακρίβεια στα ύψη και τον κόσμο να μετρά μέχρι και το τελευταίο ευρώ για να ψωνίσει…

«Μπορεί να σημαίνει λίγο πιο ακριβό ελληνικό γάλα (σ.σ. η μάχη –και καλά- της Κυβέρνησης κατά των παράνομων ελληνοποιήσεων γάλακτος), γιατί πρέπει το ελληνικό γάλα να είναι πιο ακριβό, εφόσον είναι ελληνικό τελικά στο ράφι, όμως τα χρήματα αυτά επιστρέφουν γιατί είναι εγχώρια παραγωγή και στήριξη με αυτόν τον τρόπο του πρωτογενούς τομέα».
 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…