Newsroom

Newsroom

Το τερμάτισε ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος: Ο «ύπουλος» Αστερίξ φταίει… για τον κορονοϊό

Που να το φανταστούν οι Γκοσινί και  Ουντερζό, ότι η  περιπέτεια του Αστερίξ στον Υπεριταλικό, θα ήταν τελικά μια θεωρία  συνωμοσίας για να επιβληθεί ο κορονοϊος στον πλανήτη.

morfou

Αυτό φυσικά το σενάριο επιστημονικής φαντασίας… βγήκε από τον γνωστό και μη εξαιρετέο Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο. Ο Μητροπολίτης Μόρφου που έγινε διάσημος σε Ελλάδα, Κύπρο, αλλά κι εν μέρει στο εξωτερικό, καθώς κάποια ξένα μέσα αναπαρήγαγαν την είδηση, για τις βαθιές γνώσεις του στο θέμα της ομοφυλοφιλικής κληρονομικότητας, ήρθε τώρα με μια νέα αποκάλυψη… που οδηγεί ακόμα σε πιο σκοταδιστικές εποχές. 

Τελευταίο το τελευταίο του εύρημα, η  περιπέτεια του Αστερίξ στον Υπεριταλικό που κυκλοφόρησε το 2017 και τον μασκοφόρο ήρωα Κορονοϊούς, με τον βοηθό του Βάκιλους, να νικάει στην αρματοδρομία και τον κόσμο να τον επευφημεί, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του.

«Τ’ ακούτε; Από το ’17 παρακαλώ… Μιλά για τον κορωνοϊόν, ο οποίος έρχεται και θα βάλει σε όλους μάσκες. Ε; Και αφού νικά ο κορονοϊός φωνάζει όλος ο κόσμος το όνομά του. Το λέω έτσι, για να έχουμε και λίγην υποψία. Ότι κάποιοι εργάζονται για μας, χωρίς εμάς, πριν από εμάς, για μας. Ε; Αυτό είναι μια απόδειξη ότι δεν είμαστε συνωμοσιολόγοι…», αναφέρει στο βίντεο μετά το 1.48′.30”. 

 

Φυσικά τα κατορθώματα του Μητροπολίτη δεν είναι μόνο αυτά. 

ίναι αυτός που υποστηρίζει (βίντεο εδώ):  

«Εάν μάθουμε τα παιδιά μας από τώρα, με τις μάσκες, θα γίνει μια κοινωνία μετά από 20 χρόνια, δαιμόνων! Όχι ανθρώπων! Δαιμόνων! (…) Η γνώμη μου είναι εύρετε τρόπο τα παιδιά σας να μην βάλουν ποτέ τους μάσκα! Αυτή είναι η γνώμη μου. Υπεύθυνα σας το λέω! Είναι προτιμότερο να μείνουνε, λίγα χρόνια, λίγους μήνες χωρίς τα γράμματα».

Είναι ο ίδιος που έχει δηλώσει (βίντεο εδώ):

«… ιδιαιτέρως αμαρτίες που είναι σχετικές με την πίστη, με τη μαγεία, με τις σαρκικές αμαρτίες τις αφύσικες, ιδιαιτέρως τις εντός κι εκτός γάμου. Και τέταρτη οι εκτρώσεις. Αυτές οι τέσσερις ομάδες αμαρτιών οδήγησαν και οδηγούν στον κορωνοϊό ή κατά άλλους κορωναϊό».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…