Τερίμ: Το τηλεφώνημα του Ερντογάν και τα συγχαρητήρια για τον Παναθηναϊκό (video)

O Φατίχ Τερίμ είναι ο νέος προπονητής των πρασίνων, με τον Τούρκο πρόεδρο να τον συγχαίρει για τη συγκεκριμένη επιλογή

Τερίμ

Ο Φατίχ Τερίμ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού από χθες, μετά το ξαφνικό «διαζύγιο» με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά από 2,5 χρόνια και την κατάκτηση ενός κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Τούρκος προπονητής έφτασε σήμερα στην Αθήνα για να ξεκινήσει δουλειά, και όπως δήλωσε στην εφημερίδα Sabah, λίγο μετά την άφιξή του στην Αθήνα, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Απ’ όσο γνωρίζω, ο Παναθηναϊκός δεν έχει κατακτήσει πρωτάθλημα εδώ και χρόνια. Όπου πηγαίνω, πηγαίνω για να κερδίσω και δεν βάζω απλά τις υπογραφές μου στο χαρτί… Τα κάνω όλα με την καρδιά μου.

Υπάρχει αντιπαλότητα μεταξύ τεσσάρων ομάδων, οι αντίπαλοί μας είναι και καταρτισμένοι και δυνατοί, τους σέβομαι.

Ως Παναθηναϊκός θέλουμε το πρωτάθλημα, θέλουμε την επιτυχία στην Ευρώπη, οπότε οι στόχοι είναι ξεκάθαροι. Είχαμε μια συνάντηση με τον πρόεδρο για το θέμα αυτό», τονίσε ο Φατίχ Τερίμ σχετικά με τους στόχους που έχουν οι πράσινοι.

«Φυσικά και παρακολουθώ το ελληνικό πρωτάθλημα. Γνωρίζω τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Γνωρίζω όλες τις ομάδες, αλλά δεν έχω τον πλήρη έλεγχο, οπότε θέλω να συναντήσω την ομάδα το συντομότερο δυνατό, να δω τις αδυναμίες μας και να δουλέψω πάνω σε αυτές», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Ενώ όπως είπε ο 70χρονος προπονητής «Μόλις έφτασα, δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον πρόεδρο Ερντογάν και με συνεχάρη για αυτή την κίνηση».

Το καλωσόρισμα του Εργκίν Αταμάν

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού AKTOR, Εργκίν Αταμάν, καλωσόρισε με τη σειρά του στην Αθήνα και στους πράσινους τον φίλο του όπως είπε, Φατίχ Τερίμ, σε δηλώσεις που έκανε στην προπόνηση της ομάδας εν’ όψει του αυριανού εντός έδρας ματς κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, στις 21:15, στο ΟΑΚΑ.

Μιχάλης Ρέππας: Το συγκινητικό αντίο στην Άννα Παναγιωτοπούλου – «Τέτοιας ποιότητας ταλέντα δεν περνάνε από ζύγι και υποδεκάμετρο»

μιχαλης ρεππας

Μιχάλης Ρέππας: Το συγκινητικό αντίο στην Άννα Παναγιωτοπούλου – «Τέτοιας ποιότητας ταλέντα δεν περνάνε από ζύγι και υποδεκάμετρο»

Το δικό του «αντίο» στην Άννα Παναγιωτοπούλου είπε ο Μιχάλης Ρέπας

Αργολίδα: Χωρίς παιδίατρο το Πάσχα-Μήνυση από τον πατέρα παιδιού που τραυματίστηκε

giatros nosokomeio eurokinissi kontarinis 708 3

Αργολίδα: Χωρίς παιδίατρο το Πάσχα-Μήνυση από τον πατέρα παιδιού που τραυματίστηκε

Την πραγματική κατάσταση με την οποία είναι αντιμέτωποι γονείς και παιδιά στην Αργολίδα, τις ημέρες…