Τεράστια προβλήματα της Cosmote στην βόρεια Ελλάδα – Δεν λειτουργούν το 100 και το 199!

Τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112, προτρέπουν τους πολίτες να καλούν ΕΛ.ΑΣ. και Πυροσβεστική σε περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης, που σημειώθηκαν προβλήματα επικοινωνίας λόγω βλάβης στο δίκτυο της Cosmote.

5619875

Προβλήματα στις υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας καταγράφονται σε περιοχές των Νομών Κιλκίς, Σερρών, Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου, καθώς και σε Θάσο, Σαμοθράκη και Λήμνο, καθώς κόπηκαν δύο κεντρικά καλώδια του δικτύου κορμού σε διαφορετικά σημεία, σύμφωνα με ενημέρωση της COSMOTE.

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία σημειώνει ότι οι τεχνικοί της καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιδιόρθωση της βλάβης και ζητεί την κατανόηση των πελατών για την αναστάτωση.

cosmote

Συγκεκριμένα, όπως γνωστοποίησε σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία, λόγω βλάβης στο δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας των τηλεφωνικών κέντρων άμεσης επέμβασης «100» και των τοπικών αστυνομικών υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, καθώς και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών παρακαλούνται οι πολίτες να καλούν στον Ευρωπαϊκό αριθμό κλήσης έκτακτης ανάγκης «112» για άμεση επικοινωνία με τις τοπικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για την παροχή οποιασδήποτε συνδρομής.

Σε περίπτωση αποκατάστασης της βλάβης, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

Στον ευρωπαϊκό αριθμό κλήσης έκτακτης ανάγκης 112, αντί του 199, θα πρέπει να τηλεφωνούν μέχρι νεωτέρας και οι πολίτες που θέλουν να καλέσουν την πυροσβεστική, στην περιφερειακή ενότητα των Σερρών και στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Όπως σημειώνουν Αστυνομία και Πυροσβεστική, σε περίπτωση αποκατάσταση της βλάβης, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

Προβλήματα, όμως, καταγράφονται από το μεσημέρι της Κυριακής στο δίκτυο σταθερής και κινητής τηλεφωνίας της Cosmote σε πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, «κόπηκαν δύο κεντρικά καλώδια του δικτύου κορμού σε διαφορετικά σημεία», με αποτέλεσμα να «επηρεάζονται οι υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας» σε πολλές περιοχές.

 

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…