Τενίστας ζήτησε από το ball girl να του καθαρίσει τη μπανάνα (video)

Tον «μάζεψε» ο διαιτητής όταν άκουσε την απαίτησή του

NewsRoom 21/01/2020 | 11:09

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει τον γάλλο τενίστα Elliot Benchetrit να ζητά από το ball girl του αγώνα του στο Australian Open, να τού καθαρίσει την μπανάνα του.

Σε ένα από τα σύντομα διαλείμματα του αγώνα, ο Benchetrit κάθισε στον πάγκο του και αντί να καθαρίσει και να φάει τη μπανάνα του όπως κάνουν οι περισσότεροι τενίστες για να πάρουν ενέργεια, ο διεθνής τενίστας ζήτησε από τη νεαρή κοπέλα να του την καθαρίσει.

Το κορίτσι τον κοιτά απορημένο, όμως άμεσα ο διαιτητής του αγώνα John Blom παρεμβαίνει και δίνει στον τενίστα εντολή να καθαρίσει μόνος του το φρούτο.

Και για να μη μείνουμε με την άσχημη γεύση που αφήνει η συμπεριφορά του Benchetrit, κλείνουμε με ένα παλαιότερο βίντεο του πάντα ευγενικού Νόβακ Τζόκοβιτς που κατά τη διάρκεια του Roland Garros του 2014 προσκάλεσε το ball boy που του κρατούσε την ομπρέλα να καθίσει δίπλα του, κράτησε ο ίδιος την ομπρέλα και τον κέρασε ένα αναψυκτικό.

Για την ιστορία, ο Τζόκοβιτς το 2014 βρισκόταν στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Ο Benchetrit βρίσκεται στη 229η.