Τέλος….τα ποτά «Μαρτίνι» για τη Βασίλισσα Ελισάβετ – Της απαγόρευσαν το αλκόολ

«Άδικο»...δήλωσε ο οικογενειακός της φίλος, «που σε αυτό το στάδιο της ζωής της πρέπει να εγκαταλείψει μια από τις ελάχιστες απολαύσεις της».

AP21131421226052

Τέλος τα ποτά για την βασίλισσα Ελισάβετ μετά από εντολή γιατρού. Σύμφωνα με το Vanity Fair, που επικαλείται οικογενειακό φίλο της Ελισάβετ, η μακροβιότερη βασίλισσα στην παγκόσμια ιστορία έλαβε εντολή από τους γιατρούς της να σταματήσει το ποτό.

«Στη βασίλισσα είπαν να σταματήσει τα ποτά το βράδυ, που είναι συνήθως μαρτίνι. Δεν είναι μεγάλη υπόθεση για εκείνη, δεν πίνει πολύ, αλλά φαίνεται κάπως άδικο που σε αυτό το στάδιο της ζωής της πρέπει να εγκαταλείψει μια από τις ελάχιστες απολαύσεις της», δήλωσε ο οικογενειακός φίλος.

Σύμφωνα με πηγές του παλατιού, το dry martini είναι το αγαπημένο της ποτό, ενώ η 95χρονη φέρεται να απολαμβάνει και ένα ποτήρι γλυκό κρασί με το δείπνο, ενώ η ξαδέλφη της, Μάργκαρετ, ανέφερε κάποτε ότι ήταν γνωστό ότι η βασίλισσα πίνει ένα ποτήρι σαμπάνια πριν κοιμηθεί. Ένα ακόμη αγαπημένο ποτό της βασίλισσας Ελισάβετ είναι το Gin and Dubonnet.

Με πληροφορίες από Vanityfair.com

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…