Newsroom

Newsroom

Τέλος στο θρίλερ με την απαγωγή του Πουλίδο: Απελευθερώθηκε μετά από επιχείρηση της αστυνομίας

Τέλος καλό, όλα καλά για τον επιθετικό του Ολυμπιακού Άλαν Πουλίδο, ο οποίος σύμφωνα με τα μεξικανικά ΜΜΕ απελευθερώθηκε από τους απαγωγείς του μετά από επιχείρηση της αστυνομίας.

574bd9d01dc52445408b4736

Ο Άλαν Πουλίδο είχε πέσει θύμα απαγωγής από αγνώστους το βράδυ του Σαββάτου στην πόλη Βικτόρια της πολιτείας Ταμαουλίπας, όπου βρισκόταν σε πάρτι με την κοπέλα του, και μετά την αποχώρησή τους από εκεί δέχτηκαν επίθεση από 6 μασκοφόρους, που τους έκλεισαν το δρόμο με ένα μικρό φορτηγό.

Λίγες ώρες μετά οι απαγωγείς άφησαν ελεύθερη τη σύντροφο του Μεξικανού ποδοσφαιριστή στην είσοδο ενός πάρκου, καθώς προφανώς δεν ήταν ο στόχος τους.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, ένα 24ωρο περίπου μετά την απαγωγή του, ο Πουλίδο απελευθερώθηκε μετά από επιχείρηση διάσωσης στην οποία συμμετείχαν και άνδρες των ειδικών δυνάμεων, κατά τη διάρκεια της οποίας τραυματίστηκε ένας από τους απαγωγείς.

Ο Πουλίδο, που φέρεται να τραυματίστηκε επίσης ελαφρά, διακομίστηκε σε τοπικό νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και για να υποβληθεί σε εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί αν είναι καλά στην υγεία του μετά από την περιπέτειά που πέρασε στα χέρια των απαγωγέων του.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη Φελίπε Αγιάλα ήταν ο πρώτος που επιβεβαίωσε την απελευθέρωση του Πουλίδο. «Είναι ελεύθερος», τόνισε απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, όπως σημειώνει το mediotempo.com. «Είναι καλά στην υγεία του», συμπλήρωσε, ενώ αρνήθηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση του παίκτη. Ακόμα παραμένει άγνωστο αν υπήρξε πληρωμή λύτρων.