Τέλος στο «μποϊκοτάζ» από τους παίκτες του NBA

Μετά το μποϊκοτάζ των Μπακς και της αναβολής της αγωνιστικής δράσης στο ΝΒΑ, οι παίκτες αποφάσισαν να συνεχιστεί η σεζόν.

NBA

Η απόφαση του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των Μιλγουόκι Μπακς να μποϊκοτάρουν το χθεσινό ματς των πλέι-οφ του NBA εναντίον των Ορλάντο Μάτζικ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα συνεχιζόμενα περιστατικά αστυνομικής βίας κατά της μαύρης κοινότητας των ΗΠΑ έβαλε στο τραπέζι ως σκέψη τη μη συνέχιση των playoffs της διοργάνωσης.

Παρόλο που και οι σημερινοί (27/08) αγώνες των play offs αναβλήθηκαν, οι παίκτες των ομάδων αποφάσισαν στη σύσκεψη που έγινε να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί κανονικά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη. Οσον αφορά τις συζητήσεις που προηγήθηκαν, όπως ανέφερε δημοσιογράφος του Yahoo Sports και ο Adrian Wojnarowski, οι παίκτες ήταν θετικοί, τουλάχιστον κατά πλειοψηφία, ώστε να μην εγκαταλείψουν τη “φούσκα” και να ολοκληρωθεί η σεζόν που έχει περάσει από χίλια κύματα λόγω του κορoνοϊού.

Όμως, βασική προϋπόθεση για να συνεχιστεί η δράση στο παρκέ, ήταν να υπάρξει δράση και εκτός αυτού για τα κοινωνικά ζητήματα που τους απασχολούν όπως και όλο τον απλό κόσμο.

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…